Доставка їжі з Нонаме - смакуй запальні нотки Мексики

2023-05-04

Традиції мексиканської кухні виникли в результаті поєднання культури корінних народів і іспанців, що захопили ці землі. Саме це і призвело до появи нових рецептів, які зараз користуються неабиякою популярністю чи не у всіх куточках світу. Мексика - країна, де росте безліч корисних овочів, фруктів і ягід, а саме: манго, арахіс, ананас, рис, кукурудза, авокадо, пшениця, кактуси. Саме ці інгредієнти часто застосовуються для приготування багатьох традиційних страв. Звичайно, мексиканці не забувають додавати їм певної гостринки, адже вони обожнюють перець чилі та халапеньо. Пікантність, гострота і вишуканий аромат - основні відтінки, якими володіють страви Мексики. Якщо тебе ці смакові поєднання теж зацікавили, завітай у наш мексиканський ресторан Но наме, що розташований у самому центрі Тернополя. А коли відвідати наш заклад не виходить по певних причинах чи просто з'явилося бажання провести час вдома, то у таких випадках з Noname ти можеш замовити їжу з доставкою. 

 

У ресторані Noname у Тернополі пропонується швидка доставка їжі, а саме найвідоміших мексиканських страв!

доставка мексиканської їжі нонаме

Щоб зрозуміти, якою є справжня мексиканська їжа, доставка стане ідеальним виходом із ситуації, коли ти очікуєш гостей, плануєш організувати незвичайне романтичне побачення чи просто хочеш смачно та ситно поїсти наодинці. Наш ресторан у Тернополі НОНАМЕ пропонує для таких випадків безліч страв, ми радимо замовити наступні:

  1. Такос. Вони представлені у окремій категорії, адже ми вважаємо їх фішкою нашого закладу. Саме такос уособлюють мексиканські кулінарні традиції, тому рекомендуємо скуштувати хрустку тортилью з начинкою на будь-який смак. У нас ти знайдеш позиції з куркою, телятиною, морепродуктами та овочами. Ми готуємо як приємні на смак, так і пікантні страви, завдяки чому тобі вдасться знайти для себе та близьких улюблені. Щоб ними насолодитись там, де тобі хочеться, доставка тако стане вірним рішенням.
  2. Закуски порційні чи на компанію. Провідні позиції займають чіпси начос, хумус, крильця баффало, тартар і креветки в паніровці. Якщо ти плануєш посиденьки з середньою чи великою компанією, тоді найбільш вигідним рішенням стануть сети. Полюбляєте м'ясо - скуштуйте “М'ясний” сет, пиво - “Мікс закусок до пінного”. У нашому меню також представлене асорті пінчос і сет фірмових мексиканських страв, тому обирай для себе та друзів найкращі позиції.
  3. Перші страви. Якщо бажаєш смачно пообідати, до прикладу, в офісі, спробуй цю заказати їжу. На перше ми пропонуємо легендарний суп Домініка Торетто, а також поживний супчик з креветками або ніжною куркою та запашним пармезаном.
  4. Основу. Основних страв у нас представлено безліч. Ти можеш обрати традиційні бурітос, кесадилью, фірмові мексиканські бургери у тортильї, кошінью та безліч інших актуальних позицій. 
  5. Десерти. Так, смаколики для ласунів ми теж пропонуємо з доставкою. У нас представлені ексклюзивні десерти у мексиканському стилі. Для справжніх гурманів ідеально підійдуть такі страви: чуррос, солодкі такос, “TANGO CHOCOLATE” чи чізкейк “Сан-Себастьян”.

Це не вся мексиканська їжа, доставка якої виконується із нашого ресторану Нонаме. Ознайомлюйся з меню більш детально й обирай відповідні страви до твого настрою чи події, святкування якої планується. А чому б просто не зібрати компанію для веселих посиденьок у вихідні чи по завершенні напруженого робочого дня, щоб ідеально розслабитися і відволіктися від сірої буденності? Якщо тобі подобається або ж зацікавила вперше мексиканська кухня Тернопіль, замовляй її доставку з НОНАМЕ! Завдяки нам, ти відчуєш, які на смак страви цієї запальної і завжди сонячної країни!

Читайте також: Пікантна пристрасть в стравах Нонаме - Замовляй доставку, amigo!

 

А чи знав ти, що можеш замовити їжу з різних закладів нашої мережі ресторанів і отримати її одночасно?

Проживаєш на околиці чи у місті Тернопіль - доставка їжі стане чудовим виходом із ситуації, коли зголоднів чи плануєш зустріч з близькими людьми. До речі, наша Сім'я ресторанів Файного МІста особлива, адже у нас ти можеш одночасно замовити страви з різних закладів. Це дуже зручна та вигідна пропозиція, особливо коли смаки у всіх учасників застілля кардинально відрізняються. До прикладу, якщо ти чи твоє оточення обожнюєте східну кухню, тоді вам варто звернути увагу на заклад ЯНГ, європейську - Клуб Файного Міста, Паб Файного Міста чи На Небі, американську - Пасаж Адлера і, звичайно, мексиканську - НОНАМЕ. Замовляй їжу із наших ресторанів і отримуй її за один раз, це позбавить тебе та твоїх близьких очікувань, коли одні страви приїхали раніше, а інші ще не доставлені. Щоб дізнатися більш детальну інформацію про кожен ресторан Тернопіль, заходь на наш сайт fainemisto.com чи у мобільний додаток. Окрім цього, ти можеш оформити замовлення з різних закладів одночасно за номером телефону 068-055-77-11. Обирай найбільш відповідний спосіб і якнайшвидше куштуй улюблену їжу! 

Наступна стаття >Наступна стаття