Доставка їжі від Сім'ї Файного Міста: смачно, швидко і вигідно!

2019-07-25

Втомилися після важкого робочого дня? Не встигаєте приготувати собі сніданок і навіть заскочити на каву до найближчої пекарні? Ми знаємо, як полегшити Ваше життя — на варті ситості та гарного настрою стоїть “файна” доставка! Тернопіль вже давно знає, що Faine Misto завжди виручає заклопотаних, лінивих та поціновувачів дійсно смачної кухні, адже у нас можна замовити обід додому чи на офіс. Залиште всі кулінарні клопоти на нашу команду і насолоджуйтеся життям на повну!

Сім’я ресторанів Файного Міста: доставка їжі Тернопіль 

desertВідтепер замовляти страви стало ще простіше та зручніше, позаяк ми оновили свій сайт та запустили надшвидкий мобільний застосунок. На Вашій долоні повноцінне меню з усіх закладів, можлива одночасна доставка їжі. Тернопіль та мешканці заміських територій можуть обрати декілька позицій з різних ресторанів, а кур’єр привезе все в одному пакунку.

До Ваших послуг паб та КЛУБ Файне Місто, ЯНҐ та бар Пасаж Адлера 13. Всі вони працюють до пізньої години, тому голодним не залишиться ніхто! Умови доставлення:

  • Мінімальний чек 200 гривень у межах Тернополя і 300 гривень для заміських замовлень.

  • Вартість кур’єрської послуги складає 30 гривень. Гарантована безкоштовна доставка їжі кожному, хто замовить на суму від 400 гривень!

Переваги замовлення страв у нас:

  • Швидко і просто. Тицяєте на позиції в онлайн-меню, з Вами зв’язується менеджер для підтвердження і зовсім скоро бокс з їжею приїде до Вас! Наші кур’єри завжди пунктуальні та чемні.

  • Зручно. У Файне Місто меню і доставка доступні прямо з Вашого телефону. Ви заощаджуєте час на приємніші речі!

  • Дуже смачно та різноманітно. Українська, паназіатська, американська та європейська кухня у кращих традиціях!

Будь-який наш ресторан доставки має додаткову особливість — найдемократичніші ціни за бездоганну якість та неймовірний смак! Наші гості постійно кажуть, що так добре і дешево поїсти можна лише у нас.

Доставка суші у Тернополі та іншої смакоти від мережі ресторанів Файне Місто!

Якщо хочеться потішити себе східною кухнею і не виходити водночас із дому, значить настав час нашої доставки суші у м. Тернопіль! Обирай оригінальні роли за азійськими рецептами прямо зі свого телефону у розділі ЯНГ. Цей заклад відомий не лише своїми крутими вечірками та особливою атмосферою, але також неординарною кухнею!

Насправді кожен заклад потішить своїм цікавим меню, великими порціями та гарною подачею. Якщо паб — тоді панський дерун і ситна пательня, якщо КЛУБ — тортеліні з лососем, Пасаж — обов’язково бургери на доставку, а як захочеться нереально смачних ролів з качкою Ахірю чи тайського том яму, тоді тільки у ресторан YOUNG! 

У нас є чудові сети на велику компанію, тому гастровечірку можна влаштувати у себе вдома і чудово провести час у колі друзів! Але як захочеться відірватися, нічний клуб Файного Міста, доставка в якому найдоступніша у Тернополі, чекає на Вас!

Наступна стаття >Наступна стаття