Доставка їжі на компанію, корпоратив. Файне - завжди вигідно та смачно!

2023-11-16

Невід'ємною складовою ідеально організованого корпоративу вважається саме смачна їжа. Неважливо, яку концепцію має захід і де він проводиться, коли його учасникам подаються справді апетитні страви, у них однозначно настрій буде на висоті. Розробляючи меню на корпоратив, організаторам варто враховувати безліч нюансів, починаючи від індивідуальних смакових уподобань працівників і завершуючи зручністю вживання представлених страв. Якщо ви теж хочете замовити їжу на корпоратив з доставкою, а не готувати її власноруч, оберіть ресторан Файно-го міста. У нашому легендарному пабі представлено безліч позицій, які ідеально підійдуть для подібних заходів. Їх і їсти зручно, і вони ситні, а що ще потрібно для вдалого проведення івенту у колі колег?

замовити їжу паб файного

 

Піца та сети на компанію у Тернопіль і передмістя - найкращі варіанти для корпоративу!

Доставка їжі на компанію від нашої Сім'ї ресторанів Файного Міста - це справді вдала та доступна ідея, де не потрібно ходити по магазинах для пошуку продуктів і збиратися перед святкуванням, аби все швиденько приготувати. Серед фаворитів для корпоративних вечірок варто відзначити такі страви:

  1. Піцу. Це страва, від якої вкрай важко відмовитись, адже вона така ситна, апетитна та смачна. Завдяки тому, що ми її готуємо за унікальною технологією створення тіста, піца виходить надзвичайно ароматною та ніжною. На корпоративі її їсти нереально зручно, адже споживати таку їжу можна руками та стоячи. У нас представлені позиції з безліччю начинок, а тому вдасться догодити кожному учаснику заходу. Замовте найкращу піцу “Салямі” чи “М'ясну”, щоб працівники отримали максимум гастрономічного задоволення, чи “Пепероні”, аби відчули неабиякі нотки гостринки. До вподоби легкість - зверніть увагу на “Сирну” чи “Маргариту”. Смаків безліч, завдяки чому кожному вдасться знайти для себе улюблений.
  2. Сети. Сети на компанію у Тернопіль і околиці з доставкою мають попит тому, що одна позиція включає розмаїття страв. Найпопулярнішими серед замовлень на корпоратив є саме м'ясні набори. До прикладу, ви можете обрати "Панський гриль-сет", якщо ваші колеги обожнюють різні види м'яса чи "Чікен Сет", що сподобається любителям ніжної курки. Коли ви плануєте провести релаксуючий корпоратив, де переважає пінне чи вино, тоді зверніть увагу на "Пивний набір" або ж "Сет сиров'ялених закусок". З ними напої смакують ще краще і наповнюються особливими нотками.

Якщо ви плануєте організувати пишне застілля, де всі учасники корпоративу сидітимуть за столом, то актуальною буде така їжа у Тернопіль чи передмістя, як закуски, салати, основні страви та навіть десерти. Перш ніж визначитись із меню, подумайте, яка концепція свята планується. Відштовхуючись від неї, вам буде набагато простіше підібрати відповідну їжу.

Читайте також: Ресторан На Небі відкриває сезон корпоративів

 

Здійсніть замовлення їжі у Тернопіль і прилеглі села з доставкою: з рестораном Паб Файного міста ваш корпоратив пройде якнайкраще!

Файне місто Паб доставка - це класна ідея, коли планується проведення корпоративної вечірки. У меню ви знайдете все, щоб накрити красивий святковий стіл і задовольнити гастрономічні потреби кожного гостя. Для здійснення замовлення у Тернопіль і передмістя ми рекомендуємо вам зв'язатися з адміністрацією за номером 068-055-77-11 чи виконати його в режимі онлайн на сайті. У нас також можлива безкоштовна доставка їжі, якщо ви замовили багато страв. Це справді вигідна та доступна пропозиція, яка заощадить ваш час, сили та кошти. Організовуйте корпоративні вечірки та не хвилюйтеся за страви, адже від нашої СРФМ у передмістя та Тернопіль доставка їжі виконується так швидко, як це можливо. Ми прагнемо, аби корпоратив приніс вам лише радість і виключно позитивні емоції, а те, що буде на столі, довірте нам!

Наступна стаття >Наступна стаття