Доставка суші в Тернополі: причини обрати YOUNG

2019-05-26

Звичайно, замовити суші у м. Тернопіль зараз не складає жодних проблем, адже так багато закладів готують їх та здійснюють доставку. Але ж Ви самі маєте розуміти, що інколи кількість починає домінувати над якістю і тоді погіршується смак. Та наш ЯНГ — це особливе місце, що суттєво відрізняється від інших, в якому смачну та правильно приготовану їжу возвеличують до культу. Ви ще не замовляли у нас обід? Тоді ось Вам на те декілька причин!

Доставка суші: Тернопіль обирає YOUNG! Ми розповімо, чому варті Вашої уваги!

sushiВідвідувачі нашого ресторану мають змогу на власні очі побачити і відчути незабутню азійську атмосферу, поїсти оригінальних страв та випити цікавих коктейлів. Але цим не обмежуємося, позаяк є ще доставка суші по місту Тернопіль! Ми прагнемо нагодувати кожного гостя, навіть якщо він обідатиме у себе вдома і ось Вам кілька причин скористатися цією послугою:

  • Вага ролів більша ніж у подібних закладах. В середньому від 230г до 280г за порцію. Для великих компаній та ласунів у нас є мегакруті сети, вагою від 740г до 920г!
  • Оригінальна та надзвичайно апетитна подача страв є обов’язковою. Для нас це правило діє навіть за умови, що Ви замовили суші з доставкою додому! Пікантні соуси, корисний і смачний мікрогрін, спеції — презентація буде вишуканою та красивою, обіцяємо!
  • Ціни не відрізняються від інших закладів Файного. Ми намагаємося надати максимально якісну послугу і при цьому тримати демократичну цінову планку. Наша суші-доставка кожному тернополянину по кишені!
  • Ви ж знаєте, як ми поважаємо їжу та любимо різноманітні кулінарні процеси, тому і готуємо завжди зі свіжих морепродуктів, м’яса та овочів. Кожен шматочок Вашої страви має приголомшливий вигляд та феєричний аромат. Також наголосимо на оригінальності наших суші, позаяк меню не передбачає звичних сетів — свинина Хойсін та пряна качка з ананасом перевернуть Ваші уявлення про роли!

Ну а якщо Вам хочеться скомбінувати суші та лаунж у Тернополі, запрошуємо відвідати наш паті-ресторан! Клубні треки, азійські алкогольні коктейлі та запальна вечірка чекають на Вас щодня за адресою: вулиця Олени Кульчицької, 2-А, 5-ий поверх!

YOUNG: смачні суші на замовлення, що привезуть прямо до Вашої квартири!

Так, причин обрати суші на замовлення саме у нас безліч: великі порції, гарантована свіжість та цікавий смак, крута презентація страви та приємні ціни! Але окрім цього, ми хочемо потішити Вас наступним:

  • Приймаємо дзвінки на доставку з 12:00 до 23:30, а це дуже зручно для тих, хто працює до пізньої години!
  • Безкоштовна доставка суші у Тернополі? Без проблем, якщо замовити роли чеком від 400 гривень!
  • Замовляти легко, не потрібно кудись іти чи довго чекати. Варто вибрати з меню на сайті необхідні позиції і зробити лише один телефонний дзвінок!
Наступна стаття >Наступна стаття