Доставка суші: огляд від Party Restaurant YOUNG

2019-10-19

 

Вишукані японські страви давно перестали бути екзотикою і увійшли в звичний раціон багатьох тернополян. Чимало людей називають поживні, легкі й корисні суші своєю улюбленою стравою і часто замовляють їх додому. Проте знайти справді якісні й смачні суші на доставку не так і просто.

Суші від ЯНГ – це завжди свіжа риба, великі порції суші, унікальний асортимент і швидка доставка. 

Доставка суші Тернопіль: якісно й оперативно

sushСуші, які пропонує YOUNG насправді найоригінальніші в своїй рецептурі в Тернополі. Шеф-повар неабияк старався, продумуючи кожен рецепт, аби Ви могли сповна насолодитися всіма тонкощами досконалого японського смаку. Вибір суші досить великий, до того ж у меню з’явилися наступні новинки:

  • Спайсі грін. Каліфорнійський рол покритий зеленою тобікою з лососем, креветкою, крем сиром, салатом чука і политий спайсі соусом.

  • Ростед спайсі рол. Обпалений рол в філе лосося з вугрем, крем сиром, помідором канкассе, спайсі соусом, зеленою цибулею і ікрою тобіко.

  • Філадельфія. Рол, покритий лососем з крем сиром, огірком, креветкою, вугрем і шампіньйонами обжареними в азіатських спеціях

Суші від ресторану ЯНГ чудово підійдуть як для затишної сімейної вечері, так і для веселої вечірки. Варто просто замовити суші в місті Тернопіль – і ми організуємо у Вас вдома маленьку Японію. Варто зазначити, що суші на доставку не відрізняються від подачі страви в закладі.

Суші ЯНГ – гарантія смаку

Доставка суші Тернопіль від Party Restaurant YOUNG  здійснюється щоденно з 14:00 до 23:30. Мінімальна вартість замовлення - 200 гривень по Тернополю і 300 гривень - за межі міста. Безкоштовна доставка суші можлива при замовленні від 450 гривень по місту та на суму від 500 гривень – за межі міста, стандартна вартість доставки всього 30 гривень. 

Для замовлення суші Тернопіль можна просто скористатися зручним додатком, чи зробити це на сайті або по телефону. 

Ідеально приготовані страви, якісні інгредієнти, ввічливе обслуговування – це те, що вигідно вирізняє нас серед інших закладів. Сім’я ресторанів Файного Міста гарантує своїм клієнтам оперативну доставку і бездоганний смак страв. 

Окрім суші, Ви завжди можете замовити й інші оригінальні страви паназіатської кухні з ЯНГу.

А якщо Ви особисто ще ніколи не були в Party Restaurant YOUNG, то радимо Вам обов’язково це зробити, адже це унікальний заклад, що об’єднує лаундж-бар, ресторан східної кухні та місце для драйвових запальних вечірок. Стильний інтер’єр у темних і червоних відтінках, величезна коктейльна карта і ексклюзивна азіатська кухня – це ще далеко не всі причини відвідати ЯНГ! Завітавши один раз у цей атмосферний заклад, Ви обов’язково повернетеся туди знову.

Наступна стаття >Наступна стаття