Доставка раціонів на тиждень від Моне: який варіант обрати?

2024-04-26

Наш організм - це доволі складний механізм, від злагодженості роботи якого залежать наше самопочуття та настрій, бажання йти до поставлених цілей і успішно долати всілякі перешкоди. Щоб повноцінно працювати, організму потрібен заряд енергії, джерелом якої вважається їжа. Саме вона підтримує життєво необхідні процеси, відповідає за сили та тонус, сприяє оновленню організму. Ми, заклад здорового харчування CafeMONE, усвідомлюємо всю важливість корисної їжі і саме такі страви пропонуємо на доставку по Тернополю та ближніх селах. А щоб на тривалий час забути про щоденну метушню на кухні і пошук поживної їжі, рекомендуємо обрати збалансований раціон на тиждень.

 

Готовий раціон на тиждень від Кафе Моне: який обрати для тих чи інших потреб?

замовити раціон здорового харчування

Доставка здорового харчування - це не лише зручна, а й надзвичайно корисна послуга, яка має зацікавити всіх, хто стежить за своїм здоров'ям, самопочуттям і зовнішнім виглядом. Ми радимо замовити такий раціон на тиждень:

  • FMD. Якщо вас цікавить раціон на тиждень для схуднення, ця програма стане відмінним рішенням. Вона імітує голодування, проте після споживання страв у вас не буде відчуття голоду. Перевага такого раціону в тому, що його дія направлена на очищення організму від токсинів, шлаків, зайвих калорій, а також на підтримку довголіття, омолодження, попередження захворювань шлунка. Триває раціон протягом 5 днів, і його відмінною особливістю є те, що вас весь час супроводжуватиме досвідчений лікар-нутриціолог у закритому телеграм-каналі.
  • Light. Обираючи цей раціон харчування на тиждень, ви матимете змогу розвантажити свій організм і позбутися зайвих кілограмів. Він включає страви, збагачені всіма необхідними мікроелементами, вітамінами та іншими корисними речовинами. Добова калорійність раціону складає 1200 ккал.
  • Баланс-1. Якщо ви ведете малоактивний спосіб життя, тоді ця доставка здорової їжі стане чудовим вибором. Добова калорійність раціону складає 1400-1450 ккал. Програма спрямована на підтримку стабільної ваги і налагодження режиму харчування для офісних працівників і загалом тих людей, чия діяльність пов'язана з мінімальною активністю.
  • Баланс-2. Ведете рухливе життя - це здорове харчування меню на тиждень вам ідеально підійде. Страви містять нутрієнти, направлені на підтримку тонусу, здоров'я та хорошого самопочуття.

Обираючи меню на тиждень здорового харчування, ми радимо попередньо проконсультуватися з нутриціологом чи нашими досвідченими адміністраторами. Також не забувайте поставити перед собою конкретну ціль - стабілізувати вагу, здійснити детокс без шкоди організму чи омолодження. 

Читайте також: Збалансоване харчування там, де вам потрібно - доставка їжі MONE

 

Чому доставка здорового харчування від Кафе Моне - корисна послуга, якою в жодному разі не потрібно нехтувати?

Доставка раціонів від нашого Кафе Моне має безліч переваг, серед яких:

  • вже сформований добовий раціон без потреби прораховувати спожиті калорії самостійно;
  • економія часу та сил, адже вам не доведеться проводити вільний час на кухні та шукати продукти, з яких можна приготувати поживні страви, в магазинах;
  • ви отримуєте повний супровід і рекомендації щодо споживання того чи іншого раціону;
  • для приготування їжі ми використовуємо виключно якісні та сертифіковані продукти, що підтверджують її безпеку для здоров'я;
  • доставка здійснюється швидко не лише по Тернополю, а й за межі міста.

доставка раціонів здорового харчування

Бажаєте мати відмінне самопочуття та настрій - ми радимо замовити на доставку готові раціони з Cafe Mone, закладу, що піклується про вас, де б ви не були. Пам'ятайте, що правильне та збалансоване харчування є запорукою вашого здоров'я та довголіття. Воно забезпечує високий рівень працездатності, покращує розумову діяльність, підвищує імунітет і допомагає уникнути погіршення самопочуття. Почувайтеся бадьоро та майте бездоганний зовнішній вигляд, а це все безпосередньо залежить від раціону, якому ви надаєте перевагу!

Наступна стаття >Наступна стаття