Збалансоване харчування там, де вам потрібно - доставка їжі MONE

2024-04-25

Cafe MONE - заклад, де створюється не просто смачна, а корисна, поживна та збалансована їжа. Вона ідеально підходить для вагітних і годуючих матусь, людей, що стежать за своїм здоров'ям і зовнішнім виглядом, спортсменів, яким потрібно завжди бути в формі, та просто тим, хто бажає мати відмінне самопочуття й енергію. Коли ми відкривали заклад здорового харчування Cafe Mone, то першочерговою нашою метою було втілити найновіші концепції - страви, де кожен інгредієнт несе організму поживну цінність. Нашою відмінною перевагою є те, що ми турбуємось про вас і ваш раціон, де б ви не були, тому у нас надається така актуальна та зручна послуга, як доставка здорової їжі Тернопіль і за межі міста. 

 

Чим регламентується корисне харчування з закладу Cafe Mone та чому саме його слід обрати на доставку?

доставка їжі моне

Ми позиціонуємо себе як кафе healthy food, адже для приготування страв використовуємо лише відбірні та сертифіковані інгредієнти перевірених постачальників. Від інших закладів ми відрізняємось наступним:

  1. Меню здорового харчування розроблялось за участю не лише досвідчених кухарів, а й кваліфікованого лікаря-нутриціолога.
  2. Ми повністю виключили з раціону білий рафінований цукор, який прийнято додавати до десертів. Замість нього ми використовуємо такі поживні замінники, як еритритол, стевія, натуральний мед, сиропи з агави та фініка.
  3. Корисне харчування для нас - це відсутність у складі їжі лактози. Це відомий алерген, який першочергово не рекомендується дітям і людям, у яких присутня непереносимість лактози. Ми її замінили кокосовим, вівсяним, безлактозним і мигдальним молоком.
  4. Ще один подразник організму - глютен, який переважно містять борошно та крупи. У нас готується їжа без глютену, до складу якої входять борошно зеленої гречки, кокосове та мигдалеве. 
  5. Здорове харчування - це про збалансоване співвідношення білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і інших корисних компонентів. Ми розробили рецепти страв таким чином, щоб ці речовини містились у правильній кількості.

Щоб переконатися у користі та поживності наших страв, ми рекомендуємо вам скористатися такою послугою, як доставка здорового харчування. Завдяки їй, ви покращите своє загальне самопочуття, наповните організм енергією та силами. Після споживання страв з меню Кафе Моне у вас суттєво покращиться працездатність і настрій. До речі, якщо ви будете замовляти наші страви на доставку, то разом з відмінним самопочуття поліпшиться стан шкіри, нігтів, волосся.

Читайте також: Раціони на тиждень з доставкою - зручне та практичне рішення

 

Обираємо здорове харчування: меню, яке підкорить серця навіть вимогливих гурманів!

Маєте намір здорове харчування замовити на доставку по місту та передмісті - ми радимо звернути увагу на такі популярні позиції з меню:

  • Закуски, що стануть ідеальним доповненням до святкового столу чи при плануванні організувати смачні та корисні посиденьки з близькими. У нас ви знайдете закуски як порційні, так і наборами.
  • Салати, які є основою правильного раціону. Для їх приготування ми використовуємо виключно натуральні додатки, свіжі овочі, ароматну зелень, поживні сири, рибу та морепродукти.
  • Супи. На перше ми радимо вам замовити на доставку легкий курячий бульйон і “Велюте Дюбарі”, суп, що не містить лактози та глютену, а готується на основі цвітної капусти та тигрових креветок.
  • Боули. В меню здорове харчування ми включили боули - позиції, де всі компоненти ідеально збалансовані.
  • Поживні страви. Наш заклад здорового харчування Cafe Mone рекомендує в якості основи замовити на доставку унікальну пасту без глютену з різноманітними додатками, ньокі з грибами, соковиті стейки, ніжне куряче філе, дієтичні індичі котлети та інші страви.

Ми вирішили дещо оновити здорове харчування меню хелсі пасочками, оскільки незабаром Великдень - світле родинне свято, що супроводжується зустріччю з найближчими людьми. Ми пропонуємо замовити на доставку великодню паску у корисній варіації та маленьку дитячу пасочку, до складу яких не входять білий цукор, глютен і лактоза. Для оформлення замовлення їжі з доставкою по місту та передмісті телефонуйте нам за номером 067-612-33-55 або ж виконуйте його онлайн - подбайте про здорове харчування заради відмінного самопочуття на користь собі та близьким. 

Наступна стаття >Наступна стаття