Доставка піци завжди доречна. Відкривай нові смаки в Антіка

2024-04-11

Піца - це настільки популярна страва, що її обирають як без приводу, так і для святкувань. Якщо вона є і вашим фаворитом, проте ви бажаєте відчути її бездоганний неаполітанський смак, зверніть свою увагу на наш італійський ресторан ANTICA. В меню представлена найрізноманітніша піца, замовити яку можна як у закладі, так і на доставку.

замовити піцу антіка

 

Піца італійська з ресторану Антіка на доставку: які позиції рекомендуємо скуштувати ми, аби ви відчули всі тонкощі неаполітанських традицій?

Піца, доставка якої виконується по Тернополю та за його межі з ресторану АНТІКА, вважається особливою та не схожою на їжу, що пропонується в інших закладах. Відмінною особливістю страви є те, що для її приготування ми використовуємо італійські кулінарні традиції. Тонке тісто наповнене унікальним смаком і ароматом завдяки тому, що ми для його отримання застосовуємо тривалий процес витримки. Щодо начинок, то їх у нашому меню представлено безліч. Ви знайдете улюблені позиції, будучи як вегетаріанцем, так і поціновувачем м'яса, риби, морепродуктів. Випікається страва у дровяній печі, що надає їй особливого аромату та структури. Вам захочеться спробувати все, у тому числі злегка підпечені, проте такі хрусткі та ніжні бортики. Щоб оцінити цю неаполітанську страву з дещо іншої сторони, ми пропонуємо вам таку замовити піцу з доставкою:

  1. FRUTTI DI MARE. Справжня насолода для любителів ніжних, ароматних і нереально корисних морепродуктів, що ідеально гармонують зі шпинатним соусом бешамель. Для надання страві ще більшої соковитості та витонченості ми використовуємо свіжу зелень і томати.
  2. NAPOLI. Меню піци включає і цю актуальну позицію, що припаде до душі прихильникам салямі, витриманих сирів горгонзола та пекоріно, молодої моцарели, стиглих чері, в'ялених томатів та свіжої руколи. 
  3. КАРНЕ. Якщо вас цікавить оригінальна піца з доставкою, ми рекомендуємо звернути увагу саме на цю позицію. Наша авторська страва, у якій традиційна італійська шинка прошутто гармонує з салямі, сподобається істинним поціновувачам м'яса. А щоб ви відчули весь спектр смаків страви, ми її доповнюємо ароматним печеним перцем, рікоттою та ніжною моцарелою. 
  4. СИЦИЛІАНА. Це піца італійська на основі нашого авторського томатного соусу, основними компонентами якої є: моцарела, прошуто котто, традиційна салямі. А щоб надати їй певної особливості, ми вирішили використати ніжний і легкий трюфельний соус айолі.
  5. CONTADINO. Коли вам дещо приїлися класичні поєднання інгредієнтів, ми радимо обрати саме цю позицію з меню. Хрусткий і ароматний бекон ідеально поєднується з печеними перцями, маринованими артишоками, благородним сиром горгонзола та вітамінною рукколою.
  6. QUATRO STAGIONI. Цікавить італійська піца в Тернополі, що включає 4 абсолютно різні смаки - ця позиція має задовольнити ваші гастропобажання! За один раз вам вдасться скуштувати капричозу, сирну піцу, салямі та мортаделлу. Це справді ідеальне рішення для тих, хто в захваті від різноманітних смакових поєднань.

Піца Antica Eatery особлива, адже ми її готуємо за унікальними кулінарними технологіями, тому якщо ви бажаєте оцінити цю страву з іншої сторони, рекомендуємо замовити її з нашого ресторану на доставку.

Читайте також: Доставка піци СРФМ - огляд позицій без м'яса

 

Піца, замовити яку ви можете на доставку у нас, зробить ваш день найкращим!

Рецепти, засновані на італійських традиціях, роблять нашу піцу несхожою на інші, а розмаїття позицій дозволяють знайти свого фаворита кожному. Щоб дещо урізноманітнити монотонну буденність чи зробити навіть невелике святкування особливим, на допомогу прийде доставка піци у Тернопіль і передмістя від нашого ресторану АНТІКА. Це справді класна ідея, коли:

  • ви хочете подивитись фільм наодинці чи з другою половинкою;
  • до вас завітали гості без попередження, а пригостити їх нічим;
  • плануєте святкування у колі найближчих людей;
  • хочете смачно та ситно пообідати тощо.

Піца з доставкою по Тернополю та у прилеглі села справді незвичайна, проте у ній присутні нотки галицької душі - такі близькі та рідні. Замовляйте цю страву на доставку і насолоджуйтесь сповна справжньою неаполітанською піцою в себе вдома! 

Наступна стаття >Наступна стаття