Доставка піци СРФМ - огляд позицій без м'яса

2024-04-01

Зараз у попиті вегетаріанська піца, її переважно вибирають на доставку люди, які не споживають м'яса, і ті, хто дотримується посту. Ви теж хочете спробувати цю страву вперше чи покуштувати нові її смаки - скористайтесь послугою доставки від Сім'ї ресторанів Файного Міста, де представлені різноманітні варіації вегетаріанської піци.

замовити піцу тернопіль

 

Яку замовити піцу у Тернопіль і передмістя без м'яса? Огляд найпопулярніших варіацій страви від СРФМ!

Піца СРФМ готується у трьох популярних закладах: Паб Файне Місто, Антіка та Роуд. Те, яку обрати, залежить від ваших уподобань. До прикладу, якщо ви цінуєте традиційні поєднання інгредієнтів, тоді вам має сподобатись піца з ROAD чи нашого легендарного Пабу Файного Міста. Коли ви є справжнім кулінарним естетом, ми радимо скористатись такою послугою, як доставка піци Антіка, де відчуваються справжні неаполітанські нотки. 

Паб Файне Місто

Цікавить піца вегетаріанська на доставку з закладу, де вона з'явилась вперше, - оберіть наступні позиції з меню Пабу Файного Міста:

  • “Сирна”. Чудове рішення для тих, хто дотримується посту чи не споживає м'яса! Страва готується на вершковому соусі, а для отримання досконалої начинки ми додаємо 3 сорти сирів: моцарелу, пармезан і дор блю. Завершує цей тандем свіжа та запашна рукола.
  • “Маргаріта”. Легендарна страва, з якої почалась історія піци. Для її приготування ми застосовуємо томатний соус власного виробництва, ніжну моцарелу та духмяний базилік.

Обирайте, що вам найбільше подобається - “Сирна” чи піца “Маргарита” на доставку, а для цього звертайтесь у Паб Файного Міста! Доставка піци з Файного Міста - це доступно, швидко та нереально смачно!

Antica Eatery

Якщо ви бажаєте заказати піцу без вмісту м'яса, у якій відчуваються справжній неаполітанський смак, зверніть увагу на такі актуальні позиції з ресторану італійської кухні АНТІКА:

  • Frutti Di Mare. Це наша апетитна новинка, у якій ніжний шпинатний соус бешамель ідеально гармонує з запеченими морепродуктами. Смачна, ситна та корисна піца у Тернополі чекає на вас - замовляйте її на доставку і не пошкодуєте!
  • “Сирна”. Ми вирішили дещо урізноманітнити цю страву, додавши трюфельний мед і соковиту грушу. Подається сирна піца з трьома видами сиру на вершковій основі.
  • “Маргаріта”. Відчуйте всі тонкощі італійської кухні, скуштувавши неаполітанську піцу з в'яленими томатами, моцарелою в розсолі та запашним базиліком.

Обирайте, яка для вас найбільш смачна піца - у Тернопіль і передмістя доставка з ресторану АНТІКА теж виконується!

ROAD

Піца з ROAD вважається традиційною, тому якщо ви обожнюєте саме таку, з цього закладу вона вам смакуватиме. Ми радимо таку піцу замовити у Тернопіль і за його межі без вмісту м'яса:

  • “Сирна з броколі”. Чотири види сиру формують неповторний тандем з броколі та пармезаном. Така піца з доставкою припаде до душі прихильникам свіжих овочів, а саме ніжної та приємної на смак капусти.
  • “Сирна”. Класична страва, у якій гармонійно поєднуються 4 види сиру: моцарела, пармезан, чеддер і дор блю. Сирну піцу замовити на доставку ми радимо тим, хто обожнює ласувати кожним наступним шматочком, який так апетитно тягнеться і тане в роті!
  • “Маргаріта”. Звісно, цю замовити піцу у Тернополі - найкраще рішення для вегетаріанців! У ній є все, що потрібно для ситного обіду чи збалансованої вечері: тонке тісто з апетитними бортиками, томатна основа, ніжна моцарела та запашний базилік. 

Також буде цікаво: Яку їжі замовити на доставку, коли ти на дієті?

 

Доставка піци у Тернополі на будь-який смак з розмаїттям начинок - це про нашу Сім'ю ресторанів Файного Міста!

Піца з доставкою від СРФМ - це, перш за все, широкий асортимент позицій на будь-який смак. Окрім варіацій для вегетаріанців ми пропонуємо вам скуштувати вишукану піцу з шинкою, салямі, прошутто, куркою, телятиною та іншими інгредієнтами. А обравши доставку з ресторану АНТІКА, ви також можете насолодитись піцою з анчоусами чи морепродуктами. Цікавить доставка піци у Тернопіль і за межі міста - телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. Що більше, ви можете одночасно замовити піцу з різних наших закладів, щоб кожен зміг насолодитись улюбленими стравами. Скуштуйте вегетаріанську піцу, яка вабить ніжним смаком і неабиякою користю, чи з м'ясом - у нас є все, чого ваша душа забажає! 

Наступна стаття >Наступна стаття