Доставка піци - Великий круг задоволення, що смакує кожному

2023-06-05

Піца - це, мабуть, одна з найпопулярніших страв у всьому світі, адже нею ласують просто так, коли зголодніли, і саме її пропонують на дні народження, корпоративи, якщо хочеться і час весело провести, і догодити кожному учаснику застілля. Ми її замовляємо на обід і міні-пікніки, коли виникає бажання скуштувати щось дійсно ситне та невимовно смачне. Ця їжа нас супроводжує чи не у всіх випадках життя, з нею у нас найчастіше асоціюється безліч зустрічей і відбуваються приємні події. І що є найцікавішим - піца на замовлення виконується швидко, адже для приготування даної страви не потребується багато часу, що теж не менш важливо для постійно зайнятих людей. Якщо вас зацікавила традиційна страва італійської кухні і ви бажаєте нею насолодитися так, як ніколи, відчувши всю багатогранність смаків і вишуканість подачі, - завітайте у легендарний Паб Файне Місто чи ресторан Антіка, що відкрився нещодавно, проте вже встиг полюбитися багатьом тернополянам і гостям. Тут створюється по унікальній технології піца, замовити таку вам вдасться, напевне, лише в Італії.

 

піца з файного

Зацікавила піца на замовлення - ми раді розповісти вам цікаві факти про цю страву!

Як ви вже зрозуміли, найсмачніша піца в Тернополі готується саме у нашій Сім'ї Ресторанів Файного Міста. До речі, ми зібрали для вас деякі маловідомі факти про цю страву, завдяки яким ви дізнаєтесь про неї набагато більше незвичайної інформації. Зберіть близьких людей та поділіться цікавинками, не забувши замовити піцу в Тернополі у нас! Розпочнемо з того, що піца, схожа на сучасну, з'явилася в XVI столітті в Неаполі. Її тоді називали «коржем бідних»: селяни змащували тісто салом чи маслом, посипали його часником і сиром, пекли та споживали між роботою. Згодом торговці придумали нарізати піцу рівними трикутниками, адже по шматочках її було розпродати простіше. У 1738 році в Неаполі була відкрита закусочна, де подавалась піца, “Antica Pizzeria Port'Alba”. 

А чи знали ви, що:

  1. Найдорожча в світі піца була приготовлена італійським кухарем Ренато Віолою. Діаметр страви складав всього лише 30 см, а коштувала вона аж 8300 євро! Весь секрет такої вартості приховувався саме в начинці, адже до складу піци входили наступні інгредієнти: 3 види ікри, лангусти, омари й інші морепродукти, також ексклюзивна моцарела з молока буйволиць. Заправлялась страва елітним сортом коньяку.
  2. Найбільша прямокутна піца була спечена в Америці в 2005 році. Її довжина складала 39 м, ширина - 30 м. На приготування пішло 1815 кг сиру і 320 кг соусу. 
  3. Якщо ви вважаєте, що найбільше піци вживають італійці, то помиляєтесь! Справжніми піцаманами є саме американці, у США вони щосекунди з'їдають приблизно 350 шматків.
  4. У 2001 році відбулася піца на доставку на найбільшу відстань за всю історію - на Міжнародну Космічну Станцію за допомогою ракети. Це був масштабний піар-хід, адже щоб замовити піцу з доставкою, його організаторам прийшлось витратити близько 1 млн. доларів.
  5. У 2010 році в штаті Каліфорнія проводився Чемпіонат з поїдання піци. Його переможцем став американець Джої Честнат, якому на той момент було 24 роки. Чоловік за 10 хвилин з'їв 45 шматків піци.

Тепер ви, напевне, ще більше хочете замовити піцу в Тернополі, адже ця страва така популярна та затребувана у всіх куточках світу і з нею пов'язано безліч цікавих подій! Від нашої Сім'ї Файне Місто піца - це ще й страва, що готується з любов'ю, щоб у цьому переконатися, вас раді вітати піцерія Антіка та легендарний ПАБ ФМ.

Читайте також: Антіка запрошує на найсмачнішу піцу Тернопіль

 

Найкраща піца в Тернополі - та, що готується в Пабі Файне Місто та ресторані Антіка. Замовляйте з доставкою, щоб у цьому переконатись!

Якщо вас цікавить смачна піца в Тернополі, ми раді вам запропонувати італійський заклад Antika чи легендарний Паб Файне Місто, де ця страва готується із дотриманням унікальних кулінарних технологій. Використання борошна найдрібнішого помелу, тривала витримка тіста, завдяки якій воно виходить ароматним і ніжним, безліч варіантів начинок - це лише частина причин, чому варто здійснити замовлення піци Тернопіль саме тут. А якщо ви не можете відволіктися від справ, хочете організувати відпочинок на природі, вдома чи в гостях, смачно пообідати в офісі, у таких випадках на допомогу приходить доставка піци у Тернопіль і прилеглі села. Для оформлення замовлення телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж зробіть це на нашому сайті чи в додатку. Піца з Пабу Файного міста та ресторану Антіка по праву вважається найкращою, адже по смаку та подачі вона максимально наближена до традиційної італійської. Смакуйте нею та відчуйте атмосферу сонячної Італії, а наша доставка піци Тернопіль прийде вам у поміч в різних ситуаціях, де б та з ким ви не були. 

Наступна стаття >Наступна стаття