Антіка запрошує на найсмачнішу піцу Тернопіль

2023-05-31

Antika Eatery - ресторан італійської кухні, який відкрився нещодавно поряд з парком Національного Відродження. Заклад вважається новим членом нашої дружньої сім'ї та запрошує всіх, хто не уявляє свого життя без традиційної піци, такої ніжної й апетитної пасти, нестандартних бургерів з різноманітними начинками, що подаються не у класичній пухкій булочці, а у фірмовому фокачо. Ці та інші страви пропонуємо вам скуштувати в ресторані, концепцією якого є антична італійська кухня у сучасному баченні. До речі, насолодитися ними ви можете не лише всередині закладу, адже в Антіка доставка виконується по місту й передмісті. Святкуйте важливі події без зайвих турбот і клопотів, робіть приємні сюрпризи коханій людині, збирайте друзів і родину за столом чи в неформальній обстановці, а ми, СРФМ, привеземо улюблену їжу з нашого нового концептуального ресторану. 

 

Антіка - місце, де готується справді оригінальна та смачна піца у Тернополі!

Якщо ви бажаєте спробувати, якою на смак є справжня італійська піца, замовити ми вам радимо ту, що створюється в Antika Eatery. Вона готується із суворим дотриманням усіх кулінарних технологій, які споконвіків активно застосовують корінні італійці. Витримане тісто, що випікається в дров'яній печі, та щедра начинка з безлічі, у тім числі ексклюзивних інгредієнтів, роблять смак страви по-справжньому особливим. Так, це та сама піца в Тернополі, яка максимально нагадує італійську. До слова, ми її не нарізаємо перед подачею, а пропонуємо вам взяти в руки спеціальні ножиці, за допомогою яких вдасться вдало розділити страву на шматочки самостійно.

Якщо ви досі думаєте, де можна замовити італійську піцу, відкиньте всі сумніви в сторону та обирайте страви, які готуємо ми. Провідні позиції у нас займає така смачна піца Тернопіль:

  1. Маргарита. Страва неодмінно сподобається тим, хто цінує лаконічність і відсутність зайвих інгредієнтів. Це легендарна піца, для приготування якої ми використовуємо в'ялені томати, моцарелу, базилік.
  2. Кальцоне. Це закрита піца, до складу якої входять такі компоненти: салямі, прошутто крудо, моцарела, печений перець. Смак страви бездоганно доповнюють свіжа зелень і запашний пармезан.
  3. Тартуфо з курчам. Якщо ви бажаєте оригінальну замовити піцу Тернопіль, зверніть увагу на позицію, що складається з печеного курчати, трюфельної пасти, пармезану та свіжої руколи.
  4. Веган. Ми, ресторан Antika, тішимось кожному гостю. Навіть якщо ви є вегетаріанцем, не залишитесь голодними. Саме у нас вам вдасться знайти ідеальну страву, до складу якої входять: веганські кульки, томати черрі, моцарела, синя цибуля, базилік.

Це далеко не вся піца, представлена у нашому меню. Переглядайте його більш детально на нашому сайті fainemisto.com і здійснюйте замовлення піци Тернопіль, яка вам найбільше припала до душі!

Читайте також: Доставка їжі з закладу Антіка - що замовити?

 

Доставка піци у Тернополі та передмісті від СРФМ позбавляє зайвих клопотів і дарує позитив!

Як ми уже повідомляли, по околицях і місту Тернопіль доставка піци виконується. Ми залюбки привеземо страви так швидко, як це можливо, адже дбаємо про ваш час і настрій. Замовляйте нашу ексклюзивну піцу додому чи в гості, на природу чи в офіс - у будь-якому випадку вона прибуде ще гарячою. Цікавить

піца з доставкою Тернопіль - телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж оформляйте замовлення онлайн. Вартість послуги становить 60 грн. для містян і 80 грн. - жителів передмістя. 

Доставка піци Тернопіль - це можливість ідеально відпочити наодинці чи з другою половинкою, родиною, колегами чи друзями. Якщо ви досі думаєте, що замовити на святкування чи просто на вечерю - справжня неаполітанська піца від нашого ресторану Антіка стане вірним рішенням, коли хочеться і приємно здивувати оточення оригінальними смаками, і наїстися від душі!

Наступна стаття >Наступна стаття