Доставка піци Роуд - багато задоволення для кожного

2024-05-20

Якщо вас цікавить смачна та недорога піца в Тернополі на доставку і за межі міста - зверніть увагу на наш ресторан Роуд. У меню представлено безліч позицій цієї страви на будь-який смак, що дасть змогу провести безтурботне та веселе святкування, зібрати близьких на природі або вдома, переглянути улюблений фільм чи серіал, а також зробити приємний сюрприз другій половині, організувавши позитивний вечір після продуктивного дня. Причин замовити піцу Тернопіль і за межі міста є безліч, а щоб заощадити кошти і отримати дуже смачну їжу, ми радимо переглянути наше меню з ресторану ROAD.

 

Замовити піцу у Тернопіль і передмістя на доставку - це смачно, ситно та доступно!

Хочеться піцу замовити, проте ще не визначились яку, - ми пропонуємо вам більш детально ознайомитися з нашим меню, а саме:

  • Поціновувачам класики ми рекомендуємо обрати традиційні позиції, наприклад, піцу “Маргарита”, “Салямі”, “Капричоза”.
  • Якщо ви дуже зголодніли, чудовим рішенням стане велика піца Тернопіль “XL 4 м'яса”, “Салямі-страчателла XL” чи “Салямі XL”. До речі, така піца підходить не лише для ситного обіду з колективом чи вечері з близькими, а й святкувань з компанією.
  • Попри те, що у нас представлена традиційна смачна піца Тернопіль, нам подобається вас дивувати цікавим оформленням страв і поєднанням нестандартних інгредієнтів. До прикладу, якщо ви плануєте скуштувати щось цікаве та незвичайне, оберіть з нашого меню “Фірмову Роуд”, що складається з двох половинок, чи “Прошутто-груша” з додаванням меду та трюфельної олії. 
  • Цікавить легка, проте не менш смачна піца з доставкою, - до вашої уваги “Цезар” і “Сирна”. Чудовий варіант для тих, хто бажає злегка перекусити і отримати гастрономічне задоволення. 

Яка б вас не зацікавила піца, доставка по місту та передмісті зробить її доступною будь-де. Наші кур'єри прибувають за вказаною вами адресою швидко, доставляючи замовлену їжу ще гарячою! Великі порції, бездоганний смак - і все це у нас можна отримати за доступними цінами!

Читайте також: Де поїсти італійську піцу в Тернополі?

 

Європейська та домашня їжа на будь-який смак, просторий банкетний зал і не тільки: які ще переваги має наш ресторан Роуд?

Не лише піца доставка - те, що робить нас фаворитами серед наших клієнтів. Перш за все, ми запрошуємо вас до себе для ситних обідів, вечірніх посиденьок і відзначення важливих подій. Для масштабних святкувань пропонуємо забронювати банкетний зал, що вміщує до 100 чоловік. А щоб відпочинок приносив радість і море позитивних емоцій, у нас представлена величезна алкогольна вітрина, на яку викладені різні сорти пива, аперолі та міцне спиртне. Обирайте, що вам найбільше імпонує, і розслабляйтесь у нашій невимушеній атмосфері! 

замовити піцу роуд

Звісно, вкрай важко уявити бездоганні посиденьки без смачної їжі. У нашому меню представлена європейська та домашня їжа на замовлення для найрізноманітніших подій. Щоб пригадати смаки, які асоціюються з дитинством, зверніть увагу на такі позиції, як вареники, пельмені, голубці, борщ чи курячий бульйон, а також закуски з сала й оселедця. 

Ми - ресторан Роуд, розташований на околиці міста, звідки не лише пропонується доставка піци Тернопіль і околиці. У нас ви можете незабутньо провести час з близькими чи організувати святкування важливої події, адже ми дбаємо про комфорт кожного нашого гостя і подаємо лише найкращі страви!

Наступна стаття >Наступна стаття