Де поїсти італійську піцу в Тернополі?

2024-05-14

Італійська піца - це не просто страва, що приносить задоволення, а справжній кулінарний шедевр, рецепт якого пронісся з покоління в покоління, постійно доповнюючись і довершуючись. Тому якщо ви шукаєте піцерії Тернополя, де готується піца зі збереженням і дотриманням італійських традицій, оберіть ресторан Antica Eatery. Особливість їжі, яку ми пропонуємо скуштувати, полягає в тому, що піца готується на основі витриманого тіста, випікається у дровяній печі і наповнена настільки неповторним смаком, що хочеться скуштувати все, у тому числі хрусткі та запашні бортики. Відчуйте кулінарні традиції сонячної Італії в Тернополі, а для цього ми радимо замовити справжню неаполітанську піцу з ресторану Антіка!

 

Справжня неаполітанська піца в Тернополі створюється в нашому ресторані італійської кухні АНТІКА!

Бажаєте дізнатись, якою має бути справжня неаполітанська піца в Тернополі, - відвідайте наш колоритний заклад Антіка! В меню представлені найрізноманітніші позиції на будь-який смак, а фаворитами вважаються наступні:

  • “Маргарита”. Класична італійська піца, яка започаткувала історію цієї страви. У ній немає нічого зайвого - лише в'ялені томати, свіжий ароматний базилік і ніжна моцарела в розсолі.
  • “Салямі”. Невмируща класика італійської кухні, яка готується з додаванням ковбаси салямі Негроні, - чудовий варіант для поціновувачів традиційних смаків.
  • “Сирна”. Ми рекомендуємо саме цю замовити піцу Тернопіль, якщо ви вважаєте себе гурманом. Для її приготування ми застосовуємо не лише 3 сорти сирів, а й соковиту грушу і ніжний трюфельний мед, що додає страві певної солодкості та підкреслює смак інших інгредієнтів.
  • “Дьявола гостра”. Обожнюєте відчутні нотки пікантності - ця італійська піца Тернопіль підкорить ваші серця! 
  • “Капричоза”. Ще одна класика, яка не залишить байдужими поціновувачів ароматних грибів. Це страва, у якій тісно переплітаються смаки ніжного сиру моцарела, італійської шинки прошутто, печериць, артишоків і томатів.
  • “Гавайська”. Коли традиційні смакові поєднання дещо приїлись, скуштуйте нашу авторську позицію, до складу якої входять: свіжі вершки, соковите куряче філе су-від, ніжна моцарела, хрусткий бекон, консервовані кукурудза й ананас, копчений перець халапеньо, запашна петрушка й оригінальні пластівці Чилі.

Це далеко не всі представлені в меню позиції. Ми радимо здійснити замовлення піци Тернопіль у нас і відчути кулінарні тонкощі сонячної Італії.

Читайте також: Доставка піци з Пабу Файного - улюблений смак для сімейних посиденьок

 

Як замовити піцу в Тернополі, коли немає змоги поласувати нею в закладі?

Наш італійський заклад Тернополя АНТІКА підготував для вас деякі цікаві факти про піцу, аби її куштування приносило вам ще більше захоплення:

  • Слово «pizza» походить від двох італійських термінів — «piazza», перекладений як «площа», і «piatto» - так італійці називають тарілку. Справді, плоска кругла піца за формою нагадує саму тарілку, на яку її дбайливо викладає кухар.
  • На честь дня народження Маргарити Савойської кулінар дон Раффаель Еспозіто приготував величезну піцу, назвавши її «Маргаритою». Навіть коли святкування пройшло, страва не залишила королеву байдужою і стала її улюбленою.
  • Мешканці Італії з давніх давен вважаються любителями подорожей, разом з ними піца і її рецепти поширилися по всіх європейських країнах.
  • Зараз налічується понад 2000 різновидів піци по всьому світу, проте незмінною класикою вважаються “Маргарита”, “Салямі” та “Капричоза”.

замовити піцу антіка

Насолодитися улюбленою неаполітанською стравою наш ресторан АНТІКА пропонує не тільки всередині закладу. Коли немає змоги завітати до нас, на допомогу прийде доставка піци Тернопіль і в передмістя. Зацікавила пропозиція - телефонуйте нам або ж виконуйте замовлення онлайн. Піца з доставкою Тернопіль і за межі міста - класна ідея для ситного обіду, смачної вечері, безтурботних пікніків і проведення найрізноманітніших святкувань! У прилеглі села та Тернопіль піца доставка розв'язує безліч задач, навіть тоді, коли до вас несподівано завітали гості чи просто захотілось чогось смачненького!

Наступна стаття >Наступна стаття