Доставка піци Antica Eatery - смак сонячної Італії у Тернополі

2023-06-20

Рецептів піци існує дуже багато, проте найсмачнішими вважаються ті, що були запозичені в Італії, країни, де ця страва з'явилась вперше і проходила тривалий процес становлення. Якщо вас теж цікавить, де створюється найкраща піца в Тернополі, ми, СРФМ, радимо вам завітати у наш італійський ресторан Антіка, який відчинив перед вами свої двері наприкінці березня. У меню представлений величезний вибір піци на будь-який смак. До речі, насолодитися традиційною стравою італійської кухні ви можете будь-де, адже у нас пропонується доставка піци по місту та ближніх селах. Тепер смакувати їжею стало ще доступніше, адже ми піклуємось про вас, де б ви не були та як би не планували свій відпочинок. 

 

доставка піци антіка

У нашому ресторані Антіка готується справжня італійська піца: доставка піци як ще одна приємна перевага!

Здійснюйте замовлення піци у новому ідейному закладі ANTICA Eatery і ви будете вражені не лише розмаїттям начинок, а й уніканістю тіста. Воно готується з тривалою витримкою, в результаті чого набуває ще більш насиченого смаку. Для його створення професійні піцайоло застосовують італійське борошно найдрібнішого помелу, яке дає змогу отримати бездоганну текстуру. Завдяки тому, що піца випікається на дровах, вона стає ще більш наближеною за смаком і виглядом до оригінальної італійської. Ми радимо вам таку замовити піцу у новому концептуальному ресторані:

  1. Маргарита. Якщо вас цікавить справжня італійська піца, оберіть цю незмінну класику, де немає нічого зайвого. Смак страви ідеально доповнює начинка з в'ялених томатів, моцарели, свіжого базиліку. 
  2. Салямі. Це традиційна піца Італії, що готується з додаванням салямі Негроні. Вона припаде до душі у тому випадку, якщо ви обожнюєте фірмову свинячу ковбасу з розмаїттям спецій.
  3. Карне. Це ідеальний тандем м'ясної піци з прошутто та салямі. Готується страва з додаванням печеного перцю, рікоти та моцарели.
  4. Капричоза. Якщо вам подобається грибна піца, доставка цієї позиції стане чудовим рішенням. Смак печериць ідеально доповнюють прошутто, артишоки, томати, моцарела.
  5. Мортаделла. Якщо бажаєте скуштувати щось справді незвичне, оберіть піцу з додаванням вареної ковбаси. Вона ідеально поєднується з ароматними фісташками, ніжними сирами страчателлою та моцарелою.
  6. Сирна. Це справжня знахідка для тих, хто не уявляє свого життя без ніжних чи, навпаки, наповнених насиченим смаком сирів. А щоб додати страві певної родзинки, ми вирішили використати свіженьку грушу та трюфельний мед.
  7. Веган. Навіть якщо ви не споживаєте м'яса, у нас вам буде що спробувати. Спеціально для таких випадків ми створили піцу, до складу якої входять: апетитні веганські кульки, свіженькі томати черрі, синя цибулька, ніжна моцарела, запашний базилік.

Це далеко не вся італійська піца Тернопіль, яка створюється у нас. Ознайомтеся більш детально з запропонованим меню на сайті fainemisto.com і обирайте свої улюблені позиції. Смакуйте ними самі чи пригощайте близьких, подавайте на стіл гостям чи насолоджуйтеся стравами на природі - піци доставка по Тернополю та передмісті відкриває багато горизонтів для ідеального часопроведення!

Читайте також: Buon appetito! Огляд меню італійського закладу Antica Eatery

 

Замовити піцу у нас - наїстися від душі та відчути дух Італії прямо вдома!

Замовити піцу ми рекомендуємо тому, що страва вважається чи не найбільш популярною, затребуваною та, врешті-решт, універсальною. Її ви можете обирати як для вечірніх посиденьок з тісною чи великою компанією, так і особисто для себе, щоб ситно пообідати в офісі чи повечеряти вдома. Запропонуйте скуштувати піцу гостям під час святкування важливих подій чи коханій людині за переглядом цікавих кінострічок. Покличте на пікнік друзів чи проведіть дитяче свято - цю страву обожнюють всі, незалежно від віку! 

Зацікавила піца - доставка в Тернопіль чи на околиці від нашої Сім'ї стане чудовим рішенням для ідеального обіду, вдалого завершення дня чи веселого вікенду. Для оформлення замовлення телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 чи виконуйте цю дію онлайн. Ми привеземо страви ще гарячими, ніби щойно витягли їх з печі. Наші кур'єри працюють на професійному рівні, тому вони прибудуть швидко та вчасно доставлять ваші замовлення за адресою!

Наступна стаття >Наступна стаття