Buon appetito! Огляд меню італійського закладу Antica Eatery

2023-06-07

Нещодавно ми, СРФМ, відкрили італійський ресторан Antica Eatery, який розташований поруч з парком Національного Відродження. І буквально за невеличкий проміжок часу він встиг так полюбитися нашим гостям, адже у нас завжди панує особлива атмосфера, що спонукає завітати ще і скуштувати безліч страв, представлених у меню Антіка. Це місце ідеально підходить як для звичних дружніх посиденьок, так і для святкування важливих подій, ви залишитеся задоволеними вишуканою подачею їжі, її неповторним смаком і, звичайно, професійним обслуговуванням. Лозунг нашого нового закладу з уже сформованим іменем і характером - антична італійська кухня в сучасному баченні, завдяки чому у Antika меню ви знайдете безліч традиційних страв, серед яких, звичайно, лідерами вважаються піца та паста. Це класика, від якої відійти неможливо, щоправда, ми її дещо урізноманітнили і зробили більш сучасною як візуально, так і на смак. Щоб переконатися в нашій унікальності - завітайте у ресторан Антіка в Тернополі. А коли немає часу чи можливості це зробити, ми раді прийти на допомогу, адже у нас пропонується в межах околиць і міста Тернопіль доставка їжі. Завдяки даній послузі, ви точно не залишитеся голодними, смачно пообідаєте чи повечеряєте, відзначите знаменні у житті події там, де хочете: вдома, на робочому місці, на природі чи в гостях! 

 

Проводимо огляд меню італійського ресторану: які страви варто замовити першочергово?

Наш ресторан італійської кухні пропонує скуштувати безліч автентичних страв. Ми рекомендуємо звернути увагу на такі позиції з меню:

доставка їжі антіка

  1. Сезонні страви. Наприкінці весни та на початку літа все більш затребуваною стає їжа зі спаржі. Скуштуйте ви її у нас, щоправда, вона кардинально відрізняється від тієї, що ви готуєте вдома. Ми раді вам запропонувати соковитий лосось зі шпинатним різотто, ніжну пасту з креветками, незвичайний тендерлойн з картопляним пюре. Смак цих страв ідеально доповнює саме спаржа, овоч, наповнений безліччю поживних речовин.
  2. Піцу. Вкрай важко уявити ресторан італійської кухні без піци, традиційної страви сонячної Італії! Ми її готуємо за особливою технологією, так як застосовуємо борошно найдрібнішого помелу та витримуємо тісто для того, щоб воно стало запашним і ніжним. Вона настільки смачна та неповторна, що ви скуштуєте все, у тім числі хрусткі бортики. Випікається італійська піца Тернопіль у дровяній печі, завдяки чому по смаку та стилю подачі стає ще більш наближеною до автентичної.
  3. Холодні закуски. Ви будете в захваті від позицій, представлених у меню італійського ресторану. У нас ви можете замовити антіпасті, печені перці, чіабату з розмаїттям начинок, традиційний тартар чи унікальну бурату. Такі холодні закуски стануть чудовим доповненням святкового столу, тому обирайте їх, щоб ваші гості залишилися і ситими, і задоволеними.
  4. Салати. Скуштуйте у нас легендарний “Цезар” чи салат з креветками. Окрім цього, у нашому меню представлена унікальна позиція “Панцанелла”, яка точно не залишить байдужими справжніх фанатів італійської кухні!
  5. Перші страви. Якщо ви плануєте організувати корисний, поживний і збалансований обід, ідеальним рішенням стане їжа на замовлення, а саме тепленькі супчики. Ми раді вам запропонувати ніжний грибний крем-суп, “Качукко” та ситний і такий наваристий бульйон з тортеліні.
  6. Основні страви. Ми раді представити вам різні види стейків, сібас чи паніроване курча, що подається зі спагетті. Від такої основи ви точно не відмовитесь, якщо дійсно зголодніли чи бажаєте потішити гостей.
  7. Пасту. Якщо ви бажаєте відчути на смак, якою є італійська кухня, тоді вам однозначно варто замовити пасту Тернопіль. Для створення тіста ми застосовуємо унікальне борошно та жовтки, щоб досягти його ідеальної текстури. Спробуйте у нас пасту з м'ясом, овочами, рибою та морепродуктами, ви точно знайдете для себе улюблену позицію. 
  8. Бургери. Ви, напевне, подумаєте, що це страва американської кухні і у італійському ресторані вона явно зайва, проте ми готові переконати вас у протилежному. Нам вдалось ідеально об'єднати американську кухню з італійською, де замість традиційної пухкенької булочки використовується фоккачо. 
  9. Десерти. Наш італійський ресторан Тернопіль вміє приємно дивувати і ласунів, спеціально для них ми готові приготувати найсмачніші десерти в італійському стилі. Оберіть ніжне фісташкове морозиво чи амаретто, запашний лимонний сорбет, “Чоколат Еспрессо Кейк” для справжніх поціновувачів шоколаду чи легендарний смаколик “Тірамісу”, що просто тане в роті. 

Замовляйте ці вишукані страви та ви неодмінно побачите, якою є антична італійська кухня в сучасному баченні! Обирайте улюблені позиції як для буденних посиденьок, так і святкувань - ми готові зробити будь-яку подію незабутньою та надзвичайно смачною! 

Читайте також: Антіка запрошує на найсмачнішу піцу Тернопіль

 

Все, що потрібно знати про те, як виконується у передмістя та Тернопіль доставка їжі з ресторану Антіка!

Якщо цікавить у передмістя чи Тернопіль доставка їжі, коли немає змоги відпочити у нашому новому закладі, - ми, СРФМ, готові прийти на поміч! Для того, щоб оформити замовлення, ми радимо спочатку більш детально ознайомитися з меню на нашому сайті й обрати своїх фаворитів. Ми здійснюємо доставку за попереднім замовленням в режимі онлайн на fainemisto.com чи за номером телефону 068-055-77-11. Наші кур'єри прибувають за вказаною вами адресою максимально швидко, тому ви зовсім скоро отримаєте улюблені страви та зможете ними смакувати від душі. Доставка піци Тернопіль і іншої їжі здійснюється у безпечному та сучасному посуді, тому ви відразу її можете подавати на стіл і пропонувати гостям. Варто знати також, що послуги кур'єра обходяться у 60 грн. для містян і 80 грн. для мешканців околиць, а при здійсненні замовлення на суму понад 2000 грн. доставка виконується безкоштовно.

Наступна стаття >Наступна стаття