Домашні суші чи доставка з ресторану?

2020-02-13

Доставка суші – це чудовий варіант для тих людей, які люблять смачно поїсти, але не мають часу чи бажання готувати самостійно. Проте, останнім часом також стало популярним робити суші самотужки, тим більше, що набори для приготування суші зараз є майже в кожному супермаркеті. А рецептів в Інтернеті дуже багато. Дехто каже, що так дешевше, але чи це справді так? Давайте розберемося, що ж краще: доставка суші з ресторану чи приготування японських смаколиків власноруч?

 

Доставка суші з ресторану ЯНГ – гарантія смаку та якості

Якщо ви замовите суші Young у м. Тернопіль, то можете бути впевненими в їх найвищій якості. Адже страву готує професійний сушист із ретельно дібраних продуктів – свіжої риби, овочів та інших інгредієнтів, які закупляються лише в перевірених поставщиків. Готуючи суші вдома, ви завжди ризикуєте, що щось може піти не так – рис для суші виявиться не дуже якісним і розвариться, норі порвуться, а риба «не захоче» гарно та акуратно розрізатися. 

А замовивши в ЯНГу, ви гарантовано отримаєте найкращі суші в Тернополі. Бо наші суші – це:

  • Оригінальні поєднання та цікаві смаки, адже суші-роли готуються за власною оригінальною рецептурою, тож ніяких банальних позицій.
  • Свіжа риба та морепродукти, які не піддаються заморожуванню, а лише охолодженню.
  • Великі порції, багато начинки і достатня кількість імбиру, васабі та соєвого соусу.
  • Ідеальна подача. Ми переконані, що страва має мати не лише чудовий смак, а й неперевершений вигляд. Саме тому суші на доставку з ЯНГ виглядають так само, як і в самому закладі.
  • Великий вибір. Кожен може знайти для себе свої улюблені роли з ЯНГу, адже позицій багато і всі вони різні та цікаві на смак.
  • Швидка й зручна доставка суші в місті Тернопіль, а також за містом.

Ще одна версія, чому краще готувати суші вдома – вважається, що так дешевше. Але це не зовсім правда. Якщо купувати всі ті інгредієнти, які є в суші-ролах з ЯНГ меню, а це – креветки, вугор, лосось, ікра лосося, ікра тобіко, морські гребінці, азіатські соуси та спеції, – то навряд чи вам вдасться зекономити. Можна, звісно, пожертвувати якістю та зробити бюджетний варіант суші, але чи варто це витрачених зусиль та часу.

Ми не заперечуємо, що приготування суші вдома – це теж хороший варіант, особливо в якості цікавої розваги для всієї сім’ї. Але, якщо вам важливий кінцевий результат та смак, і ви хочете поласувати справжніми, ідеально приготованими суші, то радимо замовити суші в м. Тернопіль в ресторані східної кухні ЯНГ.

 

Суші в м. Тернопіль: як працює доставка

Що варто знати про доставку з ресторану ЯНГ суші та інших азіатських страв:

  • Кур’єрська служба працює щодня, замовлення можна робити з 14.00 до 23.30.
  • Доставка суші додому чи на офіс здійснюється при замовленні на суму від 200 грн в місті і 300 грн – за містом.
  • Ми доставимо суші й інші страви безкоштовно, якщо вартість замовлення становитиме від 450 грн. В інших випадках вартість послуги доставки – 30 грн.
  • Замовлення можна оформити на сайті, або ж через мобільний додаток «Файне місто», а також по телефону, і особисто в закладі, вказавши час та місце доставки.

Замовляйте наперевершені суші з ЯНГу вже зараз, або завітайте в заклад особисто, щоб повністю зануритися у неповторну азіатську атмосферу.

Наступна стаття >Наступна стаття