CIAO! Огляд нового меню Antica

2024-02-01

Страви італійської кухні вважаються одними із найпопулярніших, адже їх цінують, перш за все, за вишуканий смак і такі близькі до душі поєднання різноманітних інгредієнтів. Звичайно, незмінною класикою вважається піца, а яке ж розмаїття позицій у пасти! Через те, що італійську кухню більшість українців обожнюють, ми вирішили відкрити спеціально для вас ресторан Antika. Це надзвичайно колоритний і, водночас, лаконічний заклад, де зібрані найвідоміші страви Італії. А оскільки для нас важливо, щоб ви щоразу отримували особливі емоції, не схожі на попередні, пропонуємо вашій увазі оновлене меню Antica Eatery. Оцініть новинки з близькими, оберіть їх для вдалих святкувань чи просто для себе, аби відлучитись від монотонної буденності. Ми залюбки прийдемо на допомогу будь-куди, оскільки крім куштування страв у закладі у нас можлива доставка їжі по Тернополю та ближніх селах.

 

Італійська кухня: меню в Antica Eatery оновлено!

Оберіть ресторан Антіка у Тернополі - меню у нас представлене на будь-який смак. А завдяки тому, що ми намагаємось вас щоразу дивувати різноманітними цікавинками, зверніть увагу на оновлене меню, яке включає такі оригінальні позиції:

  1. Піца “Сициліана”. Це топова новинка, яка вже встигла підкорити серця багатьох наших гостей. Готується вона на основі справжнього неаполітанського тіста, а його вишуканий смак чудово доповнюють: ніжний томатний соус власного виробництва, прошутто котто, традиційна ковбаса салямі та ніжна моцарела. Завершує смак піци наш авторський соус “трюфельний айолі”.
  2. Тартар з лосося. Це справжня знахідка для любителів поживної та нереально смачної червоної риби. Щоб отримати бездоганний тартар, ми додаємо у слабосолений лосось синю цибулю, французьку гірчицю та перець чилі. Дрібно нарізані інгредієнти надають рибі цікавих ноток пікантності. Оформляється тартар на італійському фокачо з вершковим і сиром фета, в'яленими помідорами та крашем з авокадо, а для завершеності композиції ми посипаємо страву запашним пармезаном і прикрашаємо свіжим базиліком. 
  3. PAPERONI TONATO. Хочете скуштувати запечений перець в італійському стилі - скуштуйте цю вишукану позицію. Ми його доповнюємо соусом тонато, каперсами фрі, руколою та наповненим насиченим ароматом пармезаном.
  4. Поркета з трюфельним пюре. До ніжного та повітряного картопляного пюре ми додаємо тушкований трюфель. Завдяки тому, що ці компоненти наповнюють організм енергією, страва може використовуватися в якості основи для ситного обіднього перекусу чи святкового столу.
  5. CIAO ITALIA. Хочете посмакувати традиційними італійськими закусками - оберіть саме цю позицію. Ваші серця підкорять ніжне й ароматне тісто фріто, страчателла з томатами, свіжа рукола та прошутто крудо. Така закуска стане відмінним рішенням до вишуканого вина для романтичного побачення. Крім цього, вона сподобається друзям і стане чудовим доповненням до веселих посиденьок на компанію.

До вподоби італійська кухня - меню з ресторану АНТІКА переглядайте і зверніть увагу на цікаві новинки. Можливо, саме вони стануть вашими фаворитами, адже їх бездоганний смак і вишукана подача не залишать нікого байдужим.

Читайте також: Вишукані новинки в меню Na Nebi

 

Час замовити їжу в Тернопіль і передмістя з доставкою!

Ця та інша їжа у Тернополі представлена в меню нашого концептуального італійського ресторану Antica Eatery. Якщо у вас в планах провести час вдома чи немає змоги відлучитись від справ, ми пропонуємо замовити їжу в Тернопіль і передмістя з доставкою. Послуга стане в пригоді у таких ситуаціях:

  • прийшли виснажені з роботи, а у холодильнику немає нічого особливо смачного;
  • очікуєте близьких людей в гості;
  • родина чи друзі прийшли несподівано;
  • плануєте зізнатись у щирості почуттів другій половинці і просто побалувати її італійською кухнею;
  • бажаєте смачно пообідати на робочому місці наодинці чи з колегами.

замовити їжу антіка

На допомогу у цих і інших ситуаціях прийде їжа з доставкою по Тернополю та прилеглих селах. Для того, щоб замовити їжу у Тернопіль і передмістя, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж оформляйте замовлення онлайн на сайті. У місті Тернопіль їжа, яка надихає, існує - саме такі страви пропонує наш ресторан Антіка. Тут меню постійно оновлюється, завдяки чому ви зможете куштувати актуальні новинки та ділитись їхнім бездоганним смаком з дорогими серцю людьми. 

Наступна стаття >Наступна стаття