Вишукані новинки в меню Na Nebi

2024-01-31

Обожнюєш страви європейської й української кухонь в сучасному виконанні - завітай у ресторан Na Nebi. Перше, що тебе вразить, - сучасний інтер'єр, у якому немає жодних зайвих деталей. Звісно, ти будеш приємно вражений і представленим меню ресторану На Небі. Ми намагаємося щоразу дивувати своїх гостей цікавими новинками, а тому пропонуємо звернути увагу на наше оновлене меню.

 

На Небі меню: скуштуй актуальні новинки і отримай від них безліч феєричних емоцій!

У ресторані Na Nebi меню ідеально підходить для романтичних вечорів, святкування визначних заходів і просто так, коли ти вважаєш себе естетом і гурманом. Обери такі актуальні новинки, які викличуть особливий інтерес і бажання куштувати з неабиякою насолодою кожен наступний шматочок:

  1. Індичка гриль на кукурудзяному ризото. Цінуєш у їжі користь і легкість - ми раді подати тобі смажене на грилі філе індички, яке у поєднанні з кукурудзяним кремом, вершками, сиром пармезан та спеціями створює єдину смакову композицію. Для надання стравв естетичного вигляду та приємного смаку ми використовуємо томатний соус з теріякі, свіжий базилік і бланшировані томати черрі.
  2. Філе міньйон з гливами на шпинатному пюре. У ресторані На Небі меню включає ситну та нереально смачну страву, основу якої складає смажена на грилі маринована теляча вирізка. Соковите та ніжне м'ясо гармонійно поєднується з картопляним пюре з додаванням шпинату та смаженими гливами. Такий тандем завершує оригінальний соус деміглас і біле вино 5 Yo Maimsey.
  3. Лосось на тушкованому шпинаті з морським тартаром. Це справжня любов для поціновувачів риби та морепродуктів. Шпинат, тушкований з цибулею, ідеально гармонує з приготовленим на грилі слабосоленим лососем. А щоб ти відчув весь спектр смаків страви, ми її доповнюємо тартаром із гребінця, креветки, гірчиці, лимону, базиліку й оливкової олії. Подається страва на курячому та рибному бульйоні.
  4. Брі з трюфельним кремом і фруктами. Бажаєш скуштувати вишуканий десерт - обери цю актуальну новинку. Для її створення ми використовуємо обпалений сир брі, що подається з трюфельним медом, маринованими фруктами, кремом з трюфельної пасти, сиром маскарпоне та цікавими спеціями.

Спробуй ці страви європейської кухні, які не лише чудово смакують, але й мають бездоганний вигляд. Завдяки сучасній подачі, яку ми пропонуємо, тобі вдасться накрити ідеальний святковий стіл чи організувати незабутнє романтичне побачення коханій людині. Смакуй наші новинки з задоволенням та пригощай ними близьких - вони будуть від них у захваті!

Читайте також: Проведи вихідні на релаксі - завітай в Клуб Файного, щоб відновитись та наповнитись енергією

 

Цікавить на околиці чи в Тернопіль доставка їжі - ресторан Na Nebi прийде на допомогу!

Оціни оновлене меню ресторану європейської кухні На Небі, а коли немає змоги чи часу завітати до нас, ми пропонуємо скористатися такою послугою, як їжа на замовлення з доставкою. Надається вона не тільки по місту, але й у прилеглі села, що значно розширює твої горизонти для вдалого та смачного відпочинку. Наш ресторан На Небі у Тернополі дбає про те, аби ти постійно насолоджувався вишуканою їжею й отримував абсолютно нові емоції, обравши щось із оновленого меню. Цікавить у передмістя чи Тернопіль доставка їжі - телефонуй нам за номером 068-055-77-11 або ж оформляй замовлення онлайн на нашому сайті. 

Замовити їжу з ресторану На Небі - це справді вдала ідея, коли:

  • планується феєричне святкування важливої в житті події;
  • хочеться потішити себе та близьких чимось вишуканим і зовсім не схожим на буденну їжу;
  • є бажання признатись в щирості своїх почуттів другій половинці, тощо.

Щоб оцінити оновлене На Небі меню, не варто шукати конкретного приводу, адже смачні страви іноді так хочеться обрати просто так, аби ними насолодитись і відволіктись від буденної метушні. Їжа з доставкою у Тернопіль і ближні села - чудова нагода потішити себе та близьких!

Наступна стаття >Наступна стаття