Чому Тернопіль обожнює доставку їжі від Сім'ї Файного Міста?

2019-10-25

У Вас запланована сімейна вечеря, романтичне побачення чи весела вечірка? Ви просто хочете смачно пообідати в офісі чи повечеряти вдома? Вихід простий – скористайтеся доставкою їжі від Сім’ї ресторанів Файного міста! Ми піклуємося про своїх клієнтів. Тож навіть, якщо Ви не маєте часу чи можливості відвідати наші заклади, варто лише скористатися зручною доставкою – і смачні страви прибудуть за вказаною адресою. А вам не доведеться їсти фастфуд чи міркувати, чим пригостити друзів або другу половинку.

Доставка їжі Тернопіль: стави з усіх Ваших улюблених закладів в одній доставці

patelnaВи можете замовити смачну вечерю додому чи обід з доставкою на офіс з чотирьох наших закладів, кожен з яких має свою неповторну концепцію і великий вибір страв.

  • Паб Файне Місто та Клуб Файного доставляє їжу щодня з 11:00 до 23:30. Великою популярністю у Пабі користуються великі і ситні пательні – з м’ясом свинини чи курки, а також Панський дерун. В Клубі Файного усі люблять знамениту італійську кухню: пасту та тортеліні.

  • ЯНГ доставить свіжі суші-роли, оригінальні страви паназіатської кухні, а також неповторні десерти з 14:00 до 23:30. 

  • Бургери, а також інші страви з Бару Пасаж Адлера 13 можна замовити з 12:00 до 23:30. Найпопулярніша у закладі, звісно, доставка гамбургерів Тернопіль, адже в Пасажі Адлера вони неймовірно смачні, а вибір задовольнить будь-якого гурмана.  Особливістю бару є ще й те, що для замовлення на доставку доступне алкогольне меню: унікальні авторські коктейлі та класичні напої.

Вам не обов’язково обмежувати себе одним закладом, ми пропонуємо нашим клієнтам меню різних країн світу в одній доставці. В одному замовленні Ви можете скомпонувати суші з Янгу, апетитний бюргер з ЯНГу, комплексний обід з Пабу та десерти із Клубу Файного. 

Корисна інформація, щоб замовити їжу Тернопіль

Їжа на замовлення Тернопіль від Сім’ї ресторанів Файного міста завжди свіжа та смачна, а подача не відрізняється від тієї, що в закладах. 

Що потрібно знати для замовлення їжі Тернопіль:

  • Для замовлення доставки по Тернополю мінімальна сума чеку має складати 200 грн. і 300 грн. - за межі міста.

  • Безкоштовна доставка їжі Тернопіль можлива при замовленні на суму від 450 – це, що стосується міста, за місто доставляємо безкоштовно при замовленні від 500 гривень. В інших випадках вартість доставки лише 30 гривень.

  • Для замовлення будь-яких страв з наших закладів можна скористатися зручним додатком, він доступний для безкоштовного скачування на будь-який смартфон. 

  • Також замовити їжу можна на сайті або за телефонами: 098-055-77-11; 068-055-77-11; 0352-51-94-44.

Замовляючи їжу у нас, Ви будете впевнені в бездоганній якості страв, які для Вас приготують найкращі кухарі міста!

Наступна стаття >Наступна стаття