Чому тернополяни обирають доставку суші від YOUNG?

2019-05-26

Для більшості людей суші на замовлення досі являється найбільш смачною та практичною стравою. Мова не лише про оригінальний смак, відмінний від традиційної української кухні, але й про зовнішній вигляд, подачу. Додатковим бонусом є зручність і швидкість такої трапези, адже готувати самому не треба.

Звичайно, у місті Тернопіль доставка суші користується шаленим попитом, бо це смачна, швидка і небанальна альтернатива стандартному ланчу/обіду. У містян вже є свій заклад-улюбленець, який спеціалізується на приготуванні східних делікатесів.

Доставка суші: Тернопіль обирає YOUNG!

sushiВажко не помітити, що сьогодні працює безліч ресторанів, в яких є доставка суші - Тернопіль багатих на заклади такого формату. Але чи всі вони так добре готують, чи здатні здивувати вибагливого гурмана та приготувати усе на професійному рівні? ЯНГ відносно молодий ресторан, який швидко набрав обертів популярності і зміг завоювати прихильність тернополян. Чому обирають нас:

  • Суші-доставка від мережі Файного категорично не означає гіршу якість. Ми працюємо для кожного гостя, навіть якщо він збирається їсти у себе вдома чи в офісі. Професійність, дотримання технології приготування та велика любов до їжі і відвідувачів — незмінні правила для нас. Відзначимо, що усе готується безпосередньо для Вас та після обробки замовлення для збереження бездоганного смаку та свіжості.
  • Суші-роли з доставкою додому, які ми пропонуємо, здивують Вас! Тофу, пряна качка, авокадо або ананас у якості начинки? А чому б ні? Страви оригінальні за своїм смаком, презентацією та власне рецептурою. Обов’язково замовте до них наш фірмовий японський лимонад Рамуне. В асортименті овочеві роли, з морепродуктами, свининою Хойсін та качкою.
  • Замовити суші, Тернопіль може як на сайті, так і у самому ресторані. Кур’єри працюють оперативно і злагоджено, доставляють у будь-який куточок міста. Зручне меню містить у собі ціни та опис позицій, тому Ви чітко уявляєте, що саме можете поїсти.
  • Суші з доставкою додому стануть гарним приводом запросити друзів чи близьких у гості, відпочити після роботи або насолодитися вікендом без метушні на кухні. Заощаджуйте час на дозвілля з рідними, а ми у цьому допоможемо!

Доставка їжі від суші-бару YOUNG: вигідна і смачна пропозиція з азійським присмаком!

Доставка їжі від суші-бару не тільки гарно тамує голод, але також зручна для Вас:

  • Доставляємо з 12:00 до 23:30 — це проміжок, що охоплює Ваш ланч на роботі, обід з друзями та вечерю з коханою людиною. Навіть о пізній годині ми не залишимо Вас голодними!
  • Вартість послуги складає 30 гривень, можлива безкоштовна доставка суші Тернополем. Для цього повинен бути чек на суму від 400 грн. і більше.
  • Нагадаємо, що мінімальне замовлення від 200 гривень і виключно за цієї умови дійсна доставка їжі. Тернопіль об’єднує навколо себе людей за смачним столом, тому кличте знайомих, кооперуйтеся і заощаджуйте на доставці.

Азійські коктейлі, класні треки, суші, лаунж — Тернопіль готовий до вечірки? Сім’я ресторанів Файного Міста запрошує особисто перевірити якість страв та сервісу, які надаються в ЯНГ!

Наступна стаття >Наступна стаття