Чому суші - найкраща їжа для корпоративу?

2023-01-02

Новорічний корпоратив - це важливий захід для кожного працівника, адже завдяки йому колектив об'єднується. А ще від того, як він пройде, залежить репутація компанії. Нерідко власники фірм запрошують своїх бізнес-партнерів, щоб продемонструвати свій статус, згуртованість колективу та дружню атмосферу. Звичайно, важко уявити ідеальну корпоративну вечірку без страв і напоїв. Щоб приємно здивувати та потішити всіх учасників даного заходу, варто здійснити замовлення суші. Ця традиційна страва японської кухні полюбилася у всьому світі і для багатьох стала улюбленою. Вона як чудово смакує, так і красиво виглядає, тому викликає неабиякий апетит і бажання поласувати новим шматочком. Насолодитися цією їжею пропонує ресторан східної кухні Янг, який є частиною нашої Сім'ї ресторанів Файного Міста. Ми радимо для корпоративних вечірок замовити сет суші. Це не лише вигідне, а й мудре рішення, адже дає змогу обрати улюблену страву кожному. У нас надається така послуга, як доставка суші Тернопіль, яка зробить ваше святкування ідеальним, де б ви його не проводили.

 

Обираємо найкращі суші-сети, щоб меню на корпоратив задовольнило кожного працівника!

замовити суші тернопіль

Щоб організувати незабутню корпоративну вечірку, ми радимо обрати суші сет. Він включає різні позиції, тому припаде до душі кожному працівнику. А ще суші на корпоратив є затребуваними тому, що:

  1. Не потребують додаткового сервірування. Це дуже важливо, коли здійснюється підготовка до святкування. Мало кому подобається перекладати їжу в окремий посуд, після чого мити його. Суші з доставкою не потребують подібної метушні, що економить не лише сили, а й час.
  2. Вважаються корисною стравою. А чи знали ви, що замовити суші з доставкою - це наповнити організм вітамінами, мікроелементами, омега-3, протеїном, залізом і іншими поживними речовинами. 
  3. Мають вишуканий смак. Замовте мінімум кілограм суші на корпоратив і переконайтеся в тому, як у них солодкі, кисленькі, солоні та навіть злегка гіркуваті нотки гармонійно поєднуються. Від цієї страви ви та ваші колеги отримають неабияке гастрономічне задоволення.
  4. Пропонуються з різними начинками. Ми звикли до того, що переважно суші сети Тернопіль складаються з рису, вершкового сиру та риби. Наші кухарі готові зламати цей стереотип, пропонуючи авторські позиції, до складу яких входить м'ясо. А ще ми готуємо ідеальні суші для вегетаріанців, тому знайти улюблену страву вдасться кожному учаснику корпоративу.
  5. Обходяться недорого. Складаючи меню на корпоратив, більшість власників компаній звертають увагу на вартість святкового столу. Замовивши суші-сети, їм вдасться зекономити, адже такі позиції обходяться дешевше, ніж порційні. І їх завжди виглядає багато, що теж важливо для вдалого святкування.

Переглядайте наше Young меню та замовляйте найкращі суші-сети для ідеальної вечірки у колі колег, а ми доставимо їх у зручному та екологічно безпечному одноразовому посуді, з якого їсти завжди приємно!

Читайте також: Доставка суші-сетів для новорічного корпоративу: вигідні пропозиції в Янг

 

Суші доставка з ресторану ЯНГ - мудре рішення для ідеального корпоративу!

Якщо ви все-таки вирішили суші замовити на корпоратив, ми, СРФМ, радимо вам переглянути меню з нашого закладу Янг. Нас цінують і люблять, адже ми:

  • використовуємо лише свіжі та сертифіковані компоненти, тому наші страви вживати завжди безпечно;
  • пропонуємо вашій увазі як традиційні суші-сети, так і страви, створені по авторських рецептах наших професійних сушистів;
  • готуємо різні суші Тернопіль як для любителів рибки, так і веганів, завдяки чому нас обирають для святкувань різних масштабів;
  • доставляємо страви по Тернополю та передмісті вчасно та швидко, тому ніхто не залишиться голодним і настрій не буде зіпсутим;
  • постійно розвиваємося, впроваджуючи нові смаки й нестандартні поєднання інгредієнтів, тому що нам подобається експериментувати для вашого ж задоволення.

Бажаєте замовити суші з доставкою для новорічного корпоративу - телефонуйте нам за номером (068) 055-77-11, заходьте на наш сайт 

fainemisto.com чи у додаток. Суші доставка - це завжди мудре рішення для колективних святкувань, потіште своїх працівників по-справжньому смачною вечіркою і вона залишиться виключно у приємних спогадах!

Наступна стаття >Наступна стаття