Доставка суші-сетів для новорічного корпоративу: вигідні пропозиції в Янг

2022-12-15

Займаєтесь організацією корпоративу й постає питання у виборі страв? Обирайте суші сет та сашимі! Адже смачна їжа створює чудову вечірку та хороший настрій у гостей. І коли свята вже не за горами, то чи є кращий спосіб прикрасити своє святкове меню, ніж японське меню? Ось декілька причин, чому варто замовити суші на найближчу вечірку чи приватний захід.

замовити сет суші

Чому суші сети – родзинка будь-якого корпоративу?

Бажаєте здивувати гостей на корпоративі за допомогою чогось легкого, смачного і неочікуваного? Тоді відмовтеся цього року від стандартних страв й надайте перевагу чомусь дійсно особливому. Чудова ідея - подати до фуршету японські сети! Адже доставка суші – це не тільки елегантна та стильна їжа, але й більш легка та здорова, тому ваші гості на вечері будуть менш обтяженими від важких страв.

Якщо ви завжди вибирали стандартне харчування для своїх корпоративів, ви можете подумати, що суші не підходять для вашої події. Як дізнатися, що запрошені колеги люблять морепродукти? Що робити, якщо у одного з гостей на вечірці алергія на водорості? Питання нескінченні. Однак, маємо для вас гарну новину! Асортимент суші-ролів сьогодні настільки широкий, що ви можете замовити роли, які будуть до вподоби кожному з гостей. Зокрема, існують вегетаріанські та веганські варіанти суші, а також фірмові роли для справжніх гурманів або ж з відсутністю інгредієнтів, які можуть бути алергенами.

До того ж, власне інгредієнти суші корисні для серця, наповнені вітамінами та такими мінералами, як омега-3. Більшість людей також не отримують повної щоденної дози необхідних поживних речовин, тому суші – це не тільки смачна, але й корисна страва.

Тому для чудового святкування обирайте замовлення суші з вишуканим смаком, користю та поживними властивостями, які обов’язково вразять ваших гостей, у закладі Янг від Сім’ї ресторанів Файного міста!

У меню Янг представлені:

  • Популярні роли за рецептами, які встигли полюбитися практично кожному – «Золотий дракон», «Червоний дракон», «Філадельфія», «Каліфорнія»;
  • Суші сети, які дозволять насолодитися улюбленими смаками кожному з ваших гостей;
  • Фірмові Янг сети суші для справжніх поціновувачів, які бажають спробувати щось нове – ебі й унагі роли, з креветками та гребінцями;
  • Також ви можете суші сети замовити з обсмаженими та теплими ролами з лососем та вугрем, що тануть у роті!

доставка суші сетів

Щоб ви та ваші гості змогли посмакувати свіжими ролами якнайшвидше, ми створили швидку доставку з презентацією, яка не відрізняється від подачі страви в ресторані!

Читайте також: Розвінчуємо найпопулярніші міфи про суші

 

Щоб замовити сет суші для дійсно великої компанії, обирайте ресторан Янг

Ми завжди раді потішити вас чимось соковитим, тому Young доставка працює щодня до 22:20 в межах та поза містом!

Придбати наші суші сети Тернопіль дуже просто:

  • Варто зробити мінімальне замовлення на суму від 250 грн по Тернополю або від 350 грн, якщо ви замовляєте доставку за місто;
  • Суші Тернопіль доставка по місту коштує 50 грн, за місто - 70 грн;
  • Замовити сет суші з безкоштовною доставкою можливо за умови оформлення замовлення від 2000 грн;

Якщо ви вирішили замовити сети суші доставка, то це легко зробити за телефонами Файного міста, через сайт fainemisto.com або мобільний додаток.

Ми будемо раді вас бачити в нашому закладі, тому в нас також діє бронювання столиків Янг для ваших приватних заходів!

Наступна стаття >Наступна стаття