Чому нічний клуб YOUNG унікальний заклад Тернополя?

2019-11-15

Коли набридли банальні типові бари та ресторани, чимось новим може порадувати Party Restaurant YOUNG. Заклад об’єднав у собі все необхідне для того, щоб ваш вечір став яскравим – тут є комфортний лаундж бар, смачна азіатська кухня та драйвові нічні вечірки із найкращими діджеями. 

 

YOUNG  - кращий нічний клуб в місті Тернопіль

youngХочете гарно відпочити та розважитись і думаєте, куди піти в Тернополі? Зрозуміло, що в ЯНГ! Цей заклад має унікальний формат, який здивує вас оригінальним баченням відпочинку. 

Тож що цікавого пропонує заклад?

  • Оригінальну паназіатську кухню та найсмачніші суші в Тернополі. Спробувати традиційні страви В’єтнаму, Китаю, Таїланду і Японії без адаптації до українського споживача можна тільки у нас. Соба, удон, вантони та оригінальні суші-роли – почуватиметесь, як в справжньому закладі десь у Азії.

  • Величезна коктейльна карта, яка включає в себе як класичні напої, так і традиційні азіатські – Саке, Байцзі, Рисове вино. Але головною фішкою є карта рому, що включає в себе більше пів сотні позицій. Це чи не найбільше на всій Західній Україні.

  • Запальні вечірки під класні клубні треки. Яскрава ніч забезпечена, якщо ви прийшли у ЯНГ.

Тож, якщо шукаєте атмосферні та самобутні заклади Тернополя для відпочинку – Party Restaurant YOUNG саме для вас. 

 

Доставка суші Тернопіль: смачно та зручно

Якщо немає змоги відвідати заклад, а посмакувати смачними суші хочеться, то можна замовити оригінальні суші-роли з ЯНГУ додому чи на офіс. 

Створені за унікальною рецептурою, вони вразять вас новими смаками, адже в меню фактично немає звичних банальних позицій. Порції великі, начинки багато, а продукти, що використовуються при приготуванні – завжди якісні й свіжі, адже для нас важлива наша репутація. 

Як скористатися послугою доставки суші від ЯНГ?

  • Оберіть бажані позиції на сайті закладу, чи через спеціальний мобільний додаток. Так ви зможете відразу ознайомитися з цінами і виглядом страв. Також можна зателефонувати за номерами телефонів: 098-055-77-11 чи 0352-51-94-44, або зробити замовлення на адресу особисто в закладі.

  • Просто зробіть замовлення на загальну суму чеку від 200 гривень в межах міста і від 300 гривень – за містом. 

  • Замовити на суму від 450 гривень (в межах Тернополя) і від 500 гривень (за містом), і тоді доставка буде за наш рахунок. В інших випадках вартість доставки – 30 гривень. 

  • Суші бар доставляє суші та інші страви паназіатської кухні щоденно з 14:00 до 23:30.

Зробіть замовлення або завітайте у YOUNG особисто і ви обов’язково станете постійним клієнтом! 

Наступна стаття >Наступна стаття