Чим зайнятись, чекаючи доставку їжі? Ось декілька ідей!

2023-09-06

Замовлення їжі з доставкою - це завжди класна ідея, коли хочеться відпочити, провести час з компанією чи другою половинкою або ж організувати святкування. Щоправда, процес очікування страв може зайняти немало часу, і щоб він пройшов максимально швидко, вам слід себе чимось зайняти. Ми, мережа закладів Сім'я ресторанів Файного міста, підготували для вас невеличкий гайд щодо того, як провести час так, аби не заглядати щоразу на годинник в очікуванні приїзду кур'єра.

замовити доставку їжі

 

Має прибути їжа на замовлення - займіть себе чимось до приїзду кур'єра!

Якщо ви вирішили здійснити замовлення їжі з доставкою, перед візитом кур'єра ми рекомендуємо зайнятись наступним:

  • Відвідайте соціальні мережі, переглядаючи пости, різні відео чи фото, час пройде значно швидше.
  • Глянули на годинник, а від моменту замовлення пройшло лише 3 хвилини і соціальні мережі дещо набридли, - спробуйте знайти цікаву кінострічку. Не забувайте, що процес її пошуку може зайняти певний час.
  • Пройшло вже 20 хвилин, а кур'єра досі немає, - спробуйте зіграти у яку-небудь цікаву та захоплюючу гру. Якщо є настільна - то це взагалі супер, адже в ній можуть бути задіяні всі учасники посиденьок.
  • Вирішили організувати посиденьки з давніми друзями - а чому б не згадати минуле, переглядаючи фото. Особливо цікаво вам буде тоді, якщо поруч знаходяться друзі дитинства. Згадайте веселі історії і пригоди, які вас об'єднали і зустріньте кур'єра з посмішкою на обличчі.
  • Якщо ваш відпочинок проходить на природі, то сумувати вам точно не буде коли. За цей час дослідіть місцевість, зробіть яскраві фото і не забудьте їх запостити у свій профіль. А якщо ви обожнюєте активний відпочинок, візьміть з собою м'яч чи набір для бадмінтону. Ваш час пройде ще швидше, ніж ви очікували.

доставка їжі тернопіль

Варіантів, чим зайняти себе до приїзду кур'єра справді є безліч. Обирайте той, який вам і компанії найбільше подобається, і веселіться від душі! Якщо ж ви бажаєте поїсти на самоті, то в очікуванні кур'єра можете зайнятись буденними справами чи просто полежати, коли втомились після тяжкого дня. Пригадайте, можливо, комусь давно не телефонували, - зв'яжіться з близькою людиною та поспілкуйтесь, поцікавтесь її настроєм, справами, новинами.

Читайте також: Відпочивайте з друзями смачно - страви на компанію Паб Файного міста

 

Файне місто доставка: наша швидкість, ваша посмішка!

Наша доставка Файне Місто виконується настільки швидко, наскільки це можливо, тому вам не прийдеться тривалий час очікувати на своє замовлення. Послуги кур'єра у нас надаються не лише по місту, а й у приміські зони, завдяки чому вам вдасться поласувати улюбленими стравами будь-де. Щоб замовити їжу в Тернопіль чи передмістя, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж виконуйте цю дію на сайті fainemisto.com, попередньо ознайомившись з меню із кожного з закладів Сім'ї. Файне місто доставка - послуга, на яку не прийдеться чекати довго, адже ми піклуємось про ваш настрій і, звісно, час.

Наступна стаття >Наступна стаття