Відпочивайте з друзями смачно - страви на компанію Паб Файного міста

2023-09-05

Щоб відпочити після насиченого тижня чи відзначити важливу подію, ми, СРФМ, запрошуємо тебе і близьких у легендарний заклад Faine misto Pub, розташований у самому серці Тернополя. Тут ти можеш замовити безліч апетитних страв, серед яких пивні закуски та сети на компанію. А якщо у тебе інші плани і ти бажаєш провести час у комфортній для себе атмосфері, тоді має зацікавити з ресторану Паб Файного міста доставка, яка діє не тільки по Тернополю, а й у ближні села.

 

Доставка їжі Файне Місто - обирай м'ясні сети чи закуски до пива!

Знаходишся у передмісті чи місті Тернопіль, де поїсти ще не визначився, - ми раді вітати тебе і друзів у Пабі Файного Міста. У меню включені страви європейської кухні, які так полюбилися за розмаїття смаків і щедрість порцій. Якщо ти плануєш розслабитись після продуктивного дня, спробуй обрати закуски до пива, що відмінно поєднуються з пінним, або ж позиції на компанію, завдяки яким вдасться ще й досхочу наїстись. 

Страви на компанію для святкувань і вечірніх посиденьок, коли всі за столом зголодніли!

Коли робочий день щойно завершився і ти відправляєшся на зустріч з важливими людьми, запропонуй їм замовити страви на компанію. Нашими фаворитами вважаються наступні:

  • М'ясний сет, набір для великої компанії, до складу якого входять: соковита теляча вирізка, ароматний свинячий стейк, ніжний курячий шашлик, картопелька і овочі на грилі;
  • Сет сиров'ялених закусок, відмінний варіант для вечірніх посиденьок за келихом вина чи пінного, адже у цьому наборі ти знайдеш прошутто, чорізо, паштет, реліш, панчетту та сиров'ялену ковбаску, які ідеально смакують із кремом фета та грінками;
  • Чікен сет, супер-вибір для тих, хто обожнює курочку та хрустку картопельку-фрі;
  • Панський гриль-сет, набір для великої компанії прекрасно доповнить святковий стіл, оскільки включає лише найсмачніші страви: реберця в медовій глазурі, куряче стегно, стейк свинячий, що готується на ребрі, м'який і ніжний яловичий язик у медовій глазурі.

Якщо потрібна доставка м'яса в Тернопіль і прилеглі села, обирай найкращі сети з Пабу Файного Міста. Куштуючи їх, ніхто точно не залишиться голодним. Гриль доставка підходить для організації не лише застілля, а й пікніка. Розслабся в останні теплі дні на природі, а м'ясна закуска на велику компанію додасть ще більшого шарму!

Пивні закуски, якщо полюбляєш пінне і бажаєш релакснути

замовити сети паб файного

Прагнеш провести вечір весело - обери у нашому меню апетитні пивні закуски, які так виграшно поєднуються з хмільним напоєм. Скористайся такою послугою, як Файне доставка, і куштуй наступні смаколики:

  • пікантні креветки, що викличуть інтерес у любителів морепродуктів;
  • курячі крильця пікантні з хрусткою скоринкою чи "баффало" в гостро-солодкому соусі;
  • цибулеві кільця, коли обожнюєш похрумтіти;
  • курячі нагетси в паніровці, що просто тануть у роті;
  • пивна тарілка з в'яленим м'ясом чи бастурмою, якщо і ти, і твої друзі обожнюють пінне.

Хочеш відпочити на природі чи вдома, можливо, плануєш провести святкування з келихом хмільного напою - доставка закусок до пива прийде на допомогу.

Читайте також: З друзями на пікнік? Більше ніяких клопотів з доставкою шашлика від Файного

 

У місті Тернопіль де поїсти - в Пабі Файного Міста!

Хочеш відчути повний релакс - збирай усіх близьких і запропонуй їм замовити їжу у Тернопіль чи околиці з доставкою. А коли є нагода вийти на прогулянку, тоді ми раді вітати тебе та компанію у нашому легендарному пабі Файне Місто. Заходьте до нас, а щоб ще й насолодитися красивим центром Тернополя, оберіть для посиденьок затишну терасу. Оскільки вона є закритою, навіть дощ чи сильний вітер не стануть на заваді релакснути саме тут. Визначся разом з друзями, що краще, доставка їжі Файне Місто чи відпочинок у закладі, а ми задовольнимо усі ваші побажання.

Наступна стаття >Наступна стаття