Чи можливо схуднути за 5 днів з доставкою раціонів Кафе МОНЕ? Спойлер: так!

2024-05-28

Коли ви маєте намір схуднути, це не привід обмежувати себе у споживанні їжі. Щоб позбутися зайвих кілограмів максимально делікатно та без шкоди організму, найкращим рішенням буде скласти збалансоване меню для схуднення. Варто розуміти, що голодування не лише приносить загальний дискомфорт, а й може серйозно нашкодити здоров'ю, тому цей спосіб схуднення варто відразу відкинути. Правильне харчування повинно включати поживні компоненти, а співвідношення балансу має розраховуватись таким чином, щоб кількість витрачених калорій переважала спожиті. Для швидкого й ефективного схуднення наш заклад CafeMone розробив збалансоване меню на тиждень. Завдяки тому, що у нас виконується доставка раціонів, вам вдасться харчуватись корисними стравами, що сприяють спалюванню зайвих кілограмів, будь-де.

 

Цікавить збалансоване та корисне меню для схуднення - до вашої уваги готові програми на тиждень!

Ми пропонуємо вам замовити поживне та збалансоване меню на тиждень, а саме:

  • Light. Радимо обрати цю програму у тому випадку, якщо ви плануєте швидко скинути кілька зайвих кілограмів. Її добова калорійність складає 1200 ккал. Дія такого харчування при схудненні спрямована на розвантаження організму та його наповнення поживними мікроелементами.
  • FMD (дієта, що імітує голодування). Замовте цей раціон харчування для схуднення тому, що протягом 5 днів вас супроводжуватиме у закритому телеграм-каналі досвідчений лікар-нутриціолог. Сама програма чудово підходить для тих, хто бажає сісти на дієту, адже максимально ощадливо імітує ефект голодування. У перший день ви споживатимете 1100 ккал, а у всі інші - 800 ккал. Окрім схуднення, дія раціону направлена на омолодження й очищення організму.
  • Баланс-1. Ця програма для схуднення, меню на тиждень якої розраховане, підходить офісним працівникам, які більшість робочого дня проводять сидячи. З її допомогою вам вдасться позбутися декількох зайвих кілограмів або ж підтримувати стабільну вагу та налагодити режим харчування, не витрачаючи години на приготування страв та миття посуду.

Обирайте відповідні до власних потреб раціони для схуднення Кафе МОНЕ і вам вдасться максимально ефективно позбутися зайвої ваги без нанесення шкоди здоров'ю і виснаження організму у разі відмови від їжі. Окрім цього, ви можете обрати готовий раціон “Баланс-2”, що підходить для спортсменів і активних людей, і “MONE DETOX DAY” для швидкого й ефективного очищення організму задля відмінного самопочуття та здорового вигляду.

Читайте також: Збалансоване харчування там, де вам потрібно - доставка їжі MONE

 

Чому доставка раціонів від Кафе Моне - це завжди чудова ідея для підтримки здоров'я й ефективного та легкого схуднення?

Замовляйте готові програми для схуднення від Кафе МОНЕ на доставку та боріться з зайвою вагою правильно. До переваг цієї послуги хочемо віднести:

  • оскільки збалансоване харчування меню розроблялось у супроводі кваліфікованого лікаря-нутриціолога, воно вважається максимально ефективним;
  • кухарям, замінившим лактозу, глютен, трансжири, цукор якісними та натуральними інгредієнтами, вдалось ідеально поєднати співвідношення користі та відмінного смаку;
  • доставка їжі з Cafe Mone - чудовий вихід, коли ви постійно зайняті та не маєте часу займатися буденними кухонними клопотами;
  • скористайтесь послугою доставки, щоб присвятити якомога більше часу собі та близьким, відпочити після робочого дня з користю та у власне задоволення;
  • доставка здорової їжі дає змогу підтримувати відмінне самопочуття та фізичну форму.

раціони здорового харчування моне

Здорове харчування, доставка якого пропонується у нас, справді заслуговує вашої уваги, а щоб скинути зайву вагу та привести своє тіло в норму, замовляйте готові програми для схуднення! З нами не лише корисно, а й смачно, оскільки ми завжди турбуємось про ваш комфорт, самопочуття та настрій, де б ви не були! Наші готові раціони для схуднення вже за 5 днів дадуть позитивний результат!

Наступна стаття >Наступна стаття