Бурітос VS бургер - роби свій вибір та замовляй доставку їжі з Пасаж Адлера 13!

2023-04-20

Якщо ви до сих пір вважаєте, що фаст-фуд апріорі не приносить жодної користі, а, навпаки, лише шкодить здоров'ю, то ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, готові розвіяти цей міф. Коли у вас з'являється бажання насолодитися так званою “шкідливою їжею”, зверніть увагу на наш ресторан Пасаж Адлера, де, на перший погляд, не зовсім корисні страви насправді є реально поживними. Ми радимо вам скуштувати найкращі американські бургери чи мексиканські бурітос, які принесуть вам неабияке задоволення і наситять ваш організм поживними речовинами. А якщо ви вирішили залишитися вдома чи на робочому місці або ж організувати міні-пікнік на природі, найкращою ідеєю буде доставка Пасаж Адлера 13. Ми дбаємо про вас, де б та з ким ви не були та як не проводили свій час.

доставка бургерів пасаж

 

Яку замовити їжу пропонуємо ми: огляд топових бургерів і бурітос!

Ресторан з доставкою Пасаж Адлера створює найсмачніший фаст-фуд, який на додачу до всього ще й є поживним. Для прикладу, великою популярністю користуються наші бургери з пухкою булочкою, покритою хрумкою скоринкою. Вони пропонуються з різноманітними начинками і бувають абсолютно різних розмірів. До речі, у нашому меню представлені страви не лише для прихильників мяса, а й для істинних вегетаріанців. Однією з таких є позиція “Доньки м'ясника”, де немає жодних інгредієнтів тваринного походження. Якщо ви не уявляєте свого життя без м'яса, то ми радимо вам скуштувати такі бургери Тернопіль: “З телятиною”, “З трюфелем і беконом”, “Вєтнамська школярка”, “Техаський” чи “Трюфельна ванна”. Коли ви бажаєте насолодитися стравою, до складу якої входить безліч різних сортів сиру, у нас теж є така позиція. Бургер “4 сири” неодмінно задовольнить ваші гастрономічні побажання, адже він містить чеддер, моцарелу, дор блю та камамбер. 

Бажаєте поласувати традиційною мексиканською їжею - у таких випадках ми рекомендуємо замовити буріто. У нас дана страва готується з правильно приготовленої тортильї з додаванням різноманітних інгредієнтів. У меню представлені позиції з ніжною телятиною, апетитними креветками, хрусткими курячими стріпсами та надзвичайно поживним тунцем. Окрім цього, радимо скуштувати наш фірмовий буріто “13”, ми добре знаємо, як повинна смакувати мексиканська їжа, тому пропонуємо ідеальний тандем з курки, моцарели, картоплі-фрі, корнішонів, помідорів та салату айсберг.

Читайте також: Смачна вечеря в американському стилі - доставка бургерів з Пасажу Адлера

 

Їжа на доставку від ресторану Пасаж Адлера: насолоджуйтесь корисним фаст-фудом, де вам зручно!

Яку б ви не вирішили замовити їжу, всі страви завжди прибувають вчасно за вказаною вами адресою. Наші кур'єри привозять їх ще гарячими, тому їх можна відразу подавати на стіл і з задоволенням куштувати. Проведіть вечір у колі друзів чи родини, організуйте святкове застілля чи просто насолодіться корисним “фаст-фудом” наодинці за переглядом фільмів чи серіалів - їжа на доставку стане вигідним і мудрим рішенням, коли хочеться здивувати себе чи близьких вам людей. Послуга надається по місту та околицях, саме від вашої геолокації залежить її вартість. Вона складає 50 грн. для містян і 70 грн. для мешканців ближніх сіл. Мінімальна вартість замовлення їжі становить 250 грн. і 350 грн., відповідно до вашого місцеперебування, а при покупці страв на суму понад 2000 грн. доставка здійснюється безоплатно. Визначтеся, що вас цікавить, доставка бургерів Тернопіль чи мексиканських бурітос, заходьте на наш сайт fainemisto.com чи телефонуйте за номером 068-055-77-11 й оформляйте замовлення. Присвятіть час найдорожчим серцю людям, смачно пообідайте в офісі чи організуйте пікнік, коли на вулиці сонячна погода, а ми, СРФМ, задовольнимо ваші потреби, доставивши найсмачніші бургери чи бурітос туди, куди вам зручно.

Наступна стаття >Наступна стаття