Бургери - страва, що смакує краще разом

2023-07-03

А чи знали ви, що страви стають ще смачнішими тоді, коли ви їх куштуєте з близькими людьми? Ми, СРФМ, впевнені, що якщо ви разом з тими, хто у вашому житті відіграє дуже важливу роль, ділитеся своїми новинами, цікавими історіями, частування приносять ще більше задоволення. А якщо це ще їжа, яку готує бар Пасаж Адлера 13, то ваші емоції множаться в рази. Організовуйте зустрічі, користуйтесь вільним часом раціонально, розділяючи його з друзями, коханою людиною, родичами, спілкуйтеся на різні теми, обговорюйте актуальні новини - живіть з насолодою, підтримуючи тісний взаємозв'язок та маючи поруч людей, що залюбки прийдуть на допомогу, в якій ситуації ви б не опинились. Радійте зустрічам, смакуйте улюбленою їжею і, повірте, вона буде ще кращою, коли ви розділите відпочинок з кимось. 

 

Зібралися разом - саме час замовити їжу в Тернопіль чи передмістя з доставкою чи завітати у Пасаж Адлера 13!

Фірмовою стравою нашого закладу Пасаж Адлера 13, розташованому в самому серці Тернополя, є саме бургери. Ні, це не традиційний різновид фаст-фуду, до якого ви звикли, а самостійна їжа з вишуканим смаком і особливою подачею. Проводити час разом так важливо, а щоб він пройшов не лише з позитивом, а й смачно, рекомендуємо вам актуальні сети на компанію, які принесуть безліч нових емоцій і подарують унікальні відчуття. 

доставка їжі пасаж адлера

У нашому меню представлені такі актуальні позиції, які чудово підійдуть для дружного, сімейного відпочинку чи зустрічей з коханою людиною:

  1. Бургери. Ми пропонуємо безліч варіацій цієї традиційної американської страви. Провідні позиції займають бургери з телятиною, куркою, трюфелем і беконом, смак яких ідеально доповнюють соуси, сири, свіжі овочі та зелень. Вони неодмінно прийдуть на допомогу, коли ви хочете наїстись досхочу та зарядити себе енергією у компанії близьких вам людей. Ми раді запропонувати бургер і для вегетаріанців з символічною назвою “Доньки м'ясника”. У ньому немає жодних компонентів тваринного походження, тому навіть якщо ви полюбляєте м'ясо, а ваш друг його не вживає, кожен зможе наїстись з користю та задоволенням. Наші бургери Тернопіль особливі, адже подаються вони з бататом чи картоплею фрі, у такому тандемі ваш відпочинок точно набуде ще більшого різноманіття. 
  2. Сети. Якщо ви плануєте посиденьки з друзями, то тут неодмінно стане у нагоді їжа на компанію. Замовляйте у нас актуальні сети, що включають наступні позиції: чотири бургера з телятиною розміру M, соковиті курячі стріпси з хрумкою скоринкою, апетитні чіз боли, велику кількість картоплі фрі, щоб кожен зміг поласувати від душі і так, аби наїстись! Смак цих страв ідеально доповнюють аж шість соусів на будь-який смак, завдяки чому кожен зможе обрати для себе найбільш досконале поєднання. 

Якщо вам хочеться провести час з ріднею, коханою людиною чи друзями на природі, вдома чи плануєте прийти в гості не з пустими руками, актуальною у таких випадках буде доставка Пасаж Адлера. Послуга надається не тільки для містян, а й мешканців околиць, завдяки чому ви зможете відпочивати там, де хочеться, і не турбуватися про те, що поїсти і чим пригостити близьких. Плануєте замовити їжу в Тернопіль - вартість доставки складатиме 60 грн., а у пердмістя - 80 грн. Погодьтесь, це вигідне рішення, особливо коли ви зібрались компанією і мрієте провести час безтурботно, на повному релаксі. А коли ви плануєте масштабні посиденьки з безліччю страв, то при замовленні на суму від 2000 грн. послуги кур'єра обходяться безкоштовно. Оберіть апетитні бургери чи вишуканий сет, адже ця їжа на пікнік чи посиденьок вдома чудово підійде, розділіть приємні моменти з друзями, родиною чи другою половинкою, а ми внесемо в них смачну нотку!

Читайте також: Літня тераса Пасажу - улюблене місце відпочинку тернополян

 

Їжа на пікнік смакує ще краще, коли вас оточують мальовничі краєвиди!

Якщо ви таки прийняли рішення здійснити замовлення їжі в Тернополі з доставкою, то ми раді представити вам найкращі місцини для організації затишних пікніків. Нашими улюбленими вважаються наступні:

  • “Єлисейські поля”, що знаходяться поруч з готелем Тернопіль у парку ім. Т.Г.Шевченка, де ви зможете насолодитися мальовничим ставом;
  • пляжі “Циганка” та “Дальній”, які ідеально підходять для приймання сонячних ванн і купання;
  • парк “Сопільче”, що дозволяє знайти максимально затишну полянку для релаксуючих посиденьок і смачних частувань;
  • сквер ім. Т.Г. Шевченка, який розташований поряд з закладом Пасаж Адлера, тому ви можете здійснити самовиніс і насолоджуватись центром міста з красивими та такими яскравими клумбами, фонтанами;
  • джерело, що знаходиться поряд з “Білим замком”, яке дать можливість відволіктися від міської метушні та уявити, що ви в Таїланді. 

У прилеглі села чи Тернопіль доставка їжі стане у нагоді, якщо ви хочете провести час з максимальною насолодою, зручністю та комфортом. Для оформлення замовлення ми пропонуємо вам сконтактуватися з адміністраторами за номером 068-055-77-11 чи зайти на сайт fainemisto.com, де цю дію можна виконати в режимі онлайн. Варіантів безліч, а рішення одне - замовити бургери в Тернополі з доставкою чи універсальні сети для незабутнього відпочинку разом!

Наступна стаття >Наступна стаття