Антіка - Доставка піци з італійським смаком

2023-06-27

Сервісів, що пропонують замовити піцу з доставкою у Тернополі, є доволі багато, але якщо ви хочете скуштувати страву, максимально наближену за смаком до автентичної, тоді вам слід звернути увагу на італійський заклад Антіка, який нещодавно став членом нашої Сім'ї Ресторанів Файного Міста. Ми завжди дбаємо про вас і ваш комфорт, де б ви не були, адже розуміємо, що не завжди є нагода завітати у ресторан і насолодитися улюбленою їжею. Саме з цих причин і вирішили запровадити таку актуальну та практичну послугу, як доставка піци. Вона виручає у різних ситуаціях: коли ви зголодніли на роботі і бажаєте ситно пообідати, якщо у вас плануються посиденьки з друзями, родиною чи другою половинкою чи неочікувано завітали гості, а пригостити їх нічим. Замовити піцу ви можете для організації затишного міні-пікніку, щоб і поїсти від душі, і насолодитися чудовою погодою, мальовничими краєвидами у колі близьких людей. А чому б просто не потішити себе після продуктивного дня, переглядаючи улюблені фільми та смакуючи ідеальною піцою? Дійсно, причин замовити традиційну страву італійської кухні може бути безліч, а щоб вам все сподобалось, піца з доставкою з Antica Eatery стане найбільш вдалим рішенням. 

 

Справжня італійська піца з доставкою по Тернополю та передмісті - це реально, якщо ви звернулися у ресторан АНТІКА!

доставка піци антіка

Ми, СРФМ, цінуємо час і враховуємо потреби всіх своїх клієнтів, тому пропонуємо скуштувати найсмачнішу піцу там, де справді зручно. Доставка актуальна не тільки для містян, але й для мешканців прилеглих сіл, що ще більше розширює ваші можливості провести час так, як цього справді хочеться: на природі, в гостях чи вдома, лежачи на дивані, загоряючи на пляжі чи відпочиваючи за столом. Особливої уваги заслуговує як професійне обслуговування, так і те, що у нас створюється справжня італійська піца. Для приготування страви ми застосовуємо перевірені роками рецепти, в результаті чого її смак максимально наближений до оригінального. Щоб отримати тісто, використовується борошно найдрібнішого помелу. Воно проходить тривалу витримку, тому і виходить надзвичайно ароматним і ніжним. Вам у нашій піці сподобається все, навіть хрусткі і, водночас, такі м'які бортики. Довершеності страві придає те, що випікається вона у дров'яній печі, саме так її готують корінні італійці, аби насолоджуватися нею та відчувати кожну смакову нотку. 

Італійська піца у Тернополі готується з розмаїттям начинок, тому вам неодмінно вдасться обрати улюблену позицію. У нашому меню представлені вашій увазі наступні страви:

  1. Класичні. Якщо ви є прихильником традиційних смакових поєднань, тоді вам неодмінно припадуть до душі “Маргарита”, де немає нічого зайвого, а лише свіжі томати, ніжна моцарела та свіженький базилік, чи “Кальцоне”, закрита піца з салямі, прошуто крудо, моцарелою, печеним перцем, ароматною зеленню. Крім цього, у нашому меню пропонується популярна “Капричоза” для тих, хто обожнює поєднання грибів з сиром, прошутто, артишоками та помідорами, та легендарна “Салямі”, невмируща класика італійської кухні.
  2. Оригінальні. Бажаєте заказати піцу в Тернопіль чи передмістя, яка вас приємно здивує і подарує нові смакові відчуття, - зверніть увагу на такі актуальні позиції з нашого меню: “Мортадела”, “З анчоусами”, “Тартуфо з куркою”, “Карне” та інші пропозиції. Ми завжди піклуємося про наших клієнтів, тому створили окрему страву для тих, хто не споживає м'яса, та назвали її “Веган”. У нас також представлена в меню вишукана піца “Сирна”, у якій різні сорти сирів ідеально гармонують між собою та чудово доповнюються трюфельним медом і грушею для отримання ще більшого гастрономічного задоволення. 

Смачна піца Тернопіль - це та, яка готується у нашому ресторані Antica Eatery, тому хутчіш замовляйте, щоб і ситно наїстись, і отримати максимум насолоди від процесу куштування кожного шматочка.

 

Чому доставка піци - це ідеальний вихід із ситуації, коли немає змоги чи бажання готувати самостійно?

Цікавить максимально наближена до італійської піца - замовити у Тернопіль чи прилеглі села саме таку страву пропонуємо ми, популярний ресторан АНТІКА. Доставка від СРФМ - це завжди актуально та зручно, адже послуга приходить на поміч коли ви:

  • хочете організувати смачну обідню перерву та залишитися ситими до кінця робочого дня;
  • маєте величезне бажання запросити близьких і поділитися з ними цікавими новинами чи просто повеселитися після напруженого дня чи тижня;
  • гостей не очікували, в холодильнику порожньо, а вони таки завітали;
  • плануєте зробити приємний романтичний сюрприз коханій людині в максимально комфортній атмосфері.

Antika Тернопіль прийде на допомогу у будь-якій ситуації та привезе піцу туди, куди зручно. Для оформлення замовлення ми пропонуємо вам зв'язатися з адміністрацією за номером 068-055-77-11 чи виконати цю дію онлайн на сайті. Не забувайте, що мінімальна вартість в чеку повинна складати 250 грн. і 350 грн., в залежності від вашої геолокації, а при покупці страв на 2000 грн. і більше послуги кур'єра надаються безкоштовно, що ще й вигідно при плануванні святкувань чи звичних посиденьок великою дружною компанією. Цікавить найсмачніша піца - у Тернополі доставка саме такої їжі пропонується, і її виконуємо ми, СРФМ!

Читайте також: Buon appetito! Огляд меню італійського закладу Antica Eatery

Наступна стаття >Наступна стаття