Яку їжу їсти на обіді в офісі?

2021-01-28

Більшість працівників офісу мають проблеми зі здоров’ям. Тут і сидяча робота за комп’ютером, і нераціональне харчування — часто прийоми їжі пропускаються або замінюються шкідливими снеками чи взагалі жирним стріт-фудом. Гарячі обіди з різноманітними стравами дійсно дуже потрібні! Вони сприяють не лише покращенню фізичного здоров’я та самопочуття, але ще піднімають настрій, додають сил на роботу.

Сита людина здатна краще виконувати свою роботу, тому у нагоді будуть комплексні обіди з доставкою. Це зручний і потрібний сервіс у кожній компанії! Ми допоможемо Вам підтримувати себе та колег у ресурсі!

 

Комплексні обіди від Сім’ї ресторанів Файного Міста: чому варто замовити вже зараз?

Наша мережа закладів подбала про те, щоб кожен був ситим. Для цього навіть не обов’язково відвідувати ресторан, позаяк ми привозимо комплексні обіди на офіси самі! Ось кілька переваг, чому треба скористатися нашими послугами вже зараз:

  1. Турбота про себе та працівників + покращення працездатності. Голодна людина погано виконує свою роботу, має жахливий настрій і роздратованість.
  2. Наші гарячі обіди Тернопіль обожнює за доступність. Традиційно, мережа Файного пропонує їжу за демократичною ціною!
  3. Наші блюда дуже смачні, переважно української кухні. Вони ситні, поживні та корисні. Комплексне меню від Файного різноманітне — є перші та основні страви, салати. Вони не жирні і не такі калорійні, як фастфуд, наприклад, при цьому збалансовані й поживні, на відміну від сухих снеків чи солодощів.
  4. Це зручно і швидко. Обіди у м. Тернопіль можна замовити за лічені хвилини, їх своєчасно доставлять до місця Вашої роботи. Не потрібно завчасно готувати вдома і тягнути до офісу ланч-бокси, не треба готувати щось на офісній кухні і навіть мити посуд.
  5. Щодня різноманітне та повноцінне харчування. Все це про наші комплексні обіди! Меню охоплює все те, що потрібно їсти щодня кожній людині. Таким чином Ви підтримуватимете своє здоров’я, фігуру та настрій на відповідному рівні!

Снеки, локшина швидкого приготування, солодощі, канапки з ковбасою, жирний стріт- та фаст-фуд — про все це забуваємо раз і на завжди! Наше меню комплексних обідів задовольнить усі Ваші потреби. Що їсти на обід в офісі:

  • Гаряча перша страва — бограч, борщ, бульйон на перепілці, гарбузовий крем-суп.
  • Салат — овочевий, з помідорами і бринзою, з гарбузом, цезар.
  • Основа — банош + куряче філе на грилі, біфштекс + картопляна пюрешка, філе сайди гриль + соус бер блан, індичка + гарбузове пюре та грибний соус.

На обідню перерву варто обрати щонайменше дві страви. Файне Місто пропонує два варіанти бізнес-ланчів: максі (три позиції зі стравами на вибір) та лайт (дві позиції). Таким чином, Ви можете кожного дня ласувати різними смачними стравами, обрати потрібну кількість блюд і без зайвих турбот насолоджуватися обідом!

 

Доставка їжі у м. Тернопіль від Файного!

Робіть замовлення на сайті або через мобільний додаток Faine Misto. Це не займає багато часу! Для доставки по місту треба зробити замовлення на суму від 200 грн, за його межі — від 300 грн. Доставка їжі у м. Тернопіль коштує 30 грн, для заміських територій 50 грн. До речі, Ви можете забрати пакунок самостійно, якщо працюєте поблизу наших закладів, тоді мінімального чека немає.

У нас найсмачніші доступні комплексні обіди! Ціна послуг по кишені кожному! Окрім того, при купівлі на суму від 450 грн для тернополян доставка БЕЗКОШТОВНА, і від 500 грн для мешканців заміських територій.

Наступна стаття >Наступна стаття