"Все нове - давно забуте старе " - Огляд нових суші-сетів від Young

2020-06-16

Азіатська кухня, представлена в ресторані ЯНГ, завжди відрізнялася своєю самобутністю та ексклюзивними, неповторними смаками. Суші в YOUNG готуються по унікальній рецептурі, щоб дивувати своїх гостей чимось новим та оригінальним. І такою вона залишиться і надалі. Тепер ми представляємо і класичні, давно відомі усім суші, такі як: Філадельфія, Каліфорнія та інші, але все одно вони зроблені в нашому авторському виконанні.

 

Найсмачніші суші в Тернополі: тепер і класичні смаки

Ми поновили для вас нашу карту суші-сетів та ролів і відтепер їх значно більше, адже з’явилися нові позиції.

Що ж новенького ми привнесли в меню?

  • Party set XXXL. Неймовірно великий три кілограмовий сет суші, який зробить яскравішою будь-яку вашу домашню вечірку. Що туди входить: філадельфія з креветкою, філадельфія з лососем, філадельфія з вугром, аляска з лососем, аляска з креветками, червоний дракон, золотий дракон, рожевий дракон, каліфорнія з лососем, футомакі з креветками.
  • Сет драконів. Звичайна та XL порція, вагою майже кілограм. До неї входять роли: червоний дракон, золотий дракон, рожевий дракон.
  • Сет Філадельфія. Також є XL та звичайна порція, яка також досить велика. Для любителів Філадельфії, адже тут вона є з лососем, з креветкою, з вугрем, та Аляска з лососем.
  • Сет Young XXL. Наш фірмовий сет, вагою майже два кілограми. Для справжніх цінителів суші. Тут і Філадельфія з лососем, і Аляска з лососем та з вугром, а також Каліфорнія з лососем, Футомакі з креветкою і Червоний дракон.
  • Сет Панко. Для цінителів ролу Панко ми об’єднали в одному сеті Панко вугор-креветка, Панко лосось-креветка, Такеші з лососем, а також Панко класичні.

Усі ці роли ви можете замовити також окремо, обравши в меню на сайті чи додатку бажані позиції та оформивши замовлення.

 

Зручна доставка суші Тернопіль. Чому саме ми?

Ресторан паназіатської кухні Young – це місце, де можна смачно поїсти і круто відпочити, насолоджуючись приємною атмосферою та стильним дизайном. Але всі страви з меню можна замовити і на доставку, та ласувати ними вдома, в гостях, чи в офісі.

Чому варто замовити у нас?

  • В нас найкращі суші в місті Тернопіль. Ми могли б бути скромнішими, але для цього немає причин. Бо це справді так. ЯНГ цінує своїх клієнтів, і кухарі стараються для них, намагаючись завжди ставати ще кращими. Ми оновлюємо меню, удосконалюємо рецептуру та робимо справді круті смаки.
  • Відбірні морепродукти та свіжі, якісні інгредієнти. Це наша принципова позиція – усе має бути найкращої якості.
  • Ідеальна пропорція рису та начинки. Купка рису і маленький шматок рибки – це не наш випадок. Начинки справді багато, і самі роли вражають розмірами.
  • Швидка та зручна доставка. Подача страв на доставку як у закладі. Щоб вам приємно було їсти наші суші.

ЯНГ доставка працює щодня. Просто оберіть страви на сайті чи в додатку, оформіть замовлення (це займе лише кілька хвилин), і зовсім скоро ви отримаєте ваше замовлення.

Для доставки потрібно зробити мінімальне замовлення на 200 грн, а якщо доставка буде за місто – то на 300 грн.

Якщо ж замовите суші в м. Тернопіль з доставкою на суму від 450 грн, то послуга доставки – безкоштовна. За місто безкоштовна доставка при замовленні від 500 грн.

Пам’ятайте, що азіатська смачна кухня в м. Тернопіль – це безперечно ЯНГ. Спробувавши наші страви, ви більше не захочете замовляти їх деінде, адже ми вкладаємо в них наші сили, вміння і душу.

Наступна стаття >Наступна стаття