ТОП 8 міфів про азіатську кухню - YOUNG спростовує

2020-04-22

Азіатська кухня і її страви вже давно перестали бути для нас чимось незвичним. Чимало тернополян її дуже люблять, і часто замовляють суші та інші страви додому. Проте міфи про азіатську кухню до цих пір дуже розповсюджені і багато-хто у них щиро вірить. Давайте разом з рестораном пан-азіатської кухні YOUNG детально розберемо кожен міф про суші.

 

Пан-азіатська кухня: спростовуємо міфи про суші

  • Суші готують з сирої риби.

Це не так. Більшість людей вважає, що сира риба – це риба, яка не смажилась, не пеклась й не варилась. Та насправді заморожування – це також вид термообробки, який чудово долає небажані мікроорганізми.

  • Вагітним жінкам не варто їсти суші. 

Цей факт тісно пов’язаний з попереднім. При вагітності не бажано вживати сиру рибу, а ми вже з вами знаємо, що для суші вона проходить обробку низькою температурою. Звісно, вагітним жінкам рекомендуємо замовляти тільки якісні суші в провірених місцях, як от у ресторані ЯНГ.

  • Для суші підійде будь-який рис.

Насправді, суші готують лише зі спеціально відібраного рису. Адже він головний інгредієнт суші, тож не треба його недооцінювати.

  • Суші їдять з великою кількістю соєвого соусу.

Соєвого соусу не має бути багато, і тим більше – соус не повинен бути концентрованим. Соєвий соус відіграє роль підсилювача смаку, якщо його забагато, то він просто переб’є весь смак страви. Потрібно не купати шматок в соусі, а всього лиш занурити один його край на декілька секунд.

  • Суші треба їсти з імбиром.

Насправді, накладати зверху імбир на рол – це не правильно. Імбир подають з ролами тому, що він очищає наші смакові рецептори від попереднього шматка, аби ви могли сповна насолодитися наступним. Імбир має виражений смак, тож, якщо його їсти разом з ролами, ви просто не відчуєте смаку інших інгредієнтів.

  • Васабі здатне вбити небажані мікроорганізми в сирій рибі.

Васабі – це просто один з видів хрону, який слугує додатком для суші, але він аж ніяк не позбавляє страву якихось бактерій. Їсти суші з васабі чи ні – це справа вибору, без нього також можна чудово обійтися.

  • Роли можна зберігати в холодильнику декілька днів.

Тут усе просто. Суші – це страва, яку їдять лише свіжоприготованою. Їх можна декілька годин зберігати при кімнатній температурі, але в холодильник ставити не варто – рис стане сухий, а риба втратить смак.

  • Суші їдять лише паличками.

Насправді, ні. Навіть в Японії є ресторани, де до суші не подають паличок і їдять суші руками. Це не ознака поганого тону. Тож, якщо ви не дуже вмієте їсти паличками, або просто не любите їх – їжте руками. Головне перед цим не забудьте їх ретельно вимити.

 

Швидка доставка суші Тернопіль

Замовити суші в м. Тернопіль рекомендуємо в ресторані ЯНГ. На час карантину доставка також працює. Змінилися тільки правила для працівників. Усі кухарі та кур’єри тепер дотримуються вимог підвищеної безпеки: вимірюють температуру перед роботою, працюють у захисних рукавицях та масках. Для клієнтів ж усе залишилося так як було – ми готуємо найсмачніші суші в Тернополі в звичному режимі.

Оперативна доставка суші здійснюється щодня, вам варто лише зробити замовлення на сайті або через мобільний додаток на суму не менше 200 гривень.

Кур’єр привезе суші старанно запакованими, а їх вигляд буде такий же як при подачі в ресторані.

YOUNG доставка дбає, щоб у вас завжди були смачні, свіжі та гарні на вигляд суші.

Наступна стаття >Наступна стаття