Суші та роли для справжніх гурманів │ Меню YOUNG

2021-02-24

Роли вже давно стали звичною стравою у раціоні українців. Їх люблять за цікаву подачу, оригінальний смак і ситість. Ця страва більше не асоціюється з чимось ексклюзивним, але суші доставка від ЯНҐ зможе вразити навіть самих затятих поціновувачів азійської кухні! У нашому меню є усіма улюблена класика, авторські та оригінальні роли за японськими рецептами. Таку смакоту у Тернополі можна скуштувати тільки у нас!

 

Доставка суші: чим особливим пригощає Young?

З меню нашого ресторану можна замовити популярні і всім відомі роли, такі як Каліфорнія чи Філадельфія. Вони дійсно є улюбленцями багатьох, однак чи варто обмежуватися звичним смаком? Для найвибагливіших гурманів наша доставка суші привезе особливі страви, які Ви можете скуштувати виключно у нашому ресторані!Доставка суші - Тернопіль

У місті Тернопіль доставка суші має чималий попит, тернополяни люблять ласувати ними на роботі, вдома та замовляють навіть до святкового столу. І ми знаємо, як здивувати тих, хто хоче нових смаків:

  • Кунсей (“копчений”). Дещо схожий на Філадельфію, проте наш Кунсей ще смачніший, позаяк у складі лосось, якого огортають кунжут та ікра тобіко, а в середині омлет тамаго та огірок. Замовити такі суші з доставкою можна на будь-яку вечірку, вони ідеально смакуватимуть з пивом та міцним алкоголем.
  • Спайсі Боніто. Копчений лосось у шубці зі стружки тунця боніто — поєднання двох рибних смаків, до якого чудово підходить гостро-пікантний спайсі-соус з тобіко.
  • Бостон рол. Особливі суші у м. Тернопіль з доставкою, які варто замовити вже зараз. Такого Ви ще точно не куштували — чорний рис (використовуємо чорнило каракатиці) з кремовим сиром і тунцем — фантастика!
  • Рол із манго і вугром. Екзотичне поєднання соковитого ананаса та манго разом із рибкою та крем-сиром.
  • Овочевий мікс. ЯНГ подбав навіть про тих гостей, що не їдять морепродукти чи м’ясо. Свіжі овочі та зелень, тофу у клярі темпура, шіїтаке в авторському соусі, авокадо + соус гамадарі.

Авторське бачення страви, оригінальні азійські рецепти та незмінна класика — все це завжди чекає на Вас у паті-ресторані ЯНҐ! Приходьте до нас: вул. Олени Кульчицької, 2-А (п’ятий поверх). Або ж замовляйте доставку і ласуйте улюбленими ролами будь-де!

 

Суші у м. Тернопіль: доставка від Party Restaurant YOUNG

Для доставлення кур’єром потрібно замовити страви на суму від 200 грн (для мешканців міста) і від 300 грн (для заміських мешканців). Наші суші по м. Тернопіль доставляємо БЕЗКОШТОВНО! За межі міста вартість послуги складає лише 50 грн.

Зробити замовлення можна на сайті або через застосунок FAINE MISTO: це зручно, легко і швидко! Додаток запам’ятовує не лише адресу останніх доставлянь, але й історії покупок. Ви можете обрати сет на кілограм, доставка суші також є ще більших порцій на великі вечірки, та менших для затишної вечері на двох або навіть на самоті. Приймаємо замовлення до 21:20!

Наступна стаття >Наступна стаття