Що замовити на святковий стіл?

2021-01-04

Святковий стіл не обов’язково має складатися тільки з олів’є та холодцю, додайте різноманіття своєму святу! Новий рік і Різдво можна зробити у східному стилі, наприклад, замовити суші сет він нашого ресторану ЯНГ! Ця страва багатьом смакує, вона є ситною, оригінальною і смачною.

На велику компанію можна обрати суші з доставкою із різним наповненням, щоб догодити кожному. Ми пропонуємо чималий вибір страв. Приготуйте кілька цікавих коктейлів, замовте доставлення кур’єром і насолоджуйтеся вечіркою без жодної метушні і зайвих клопотів!

 

Який замовити сет суші у паті-ресторані YOUNG?

Зустрічайте 2021 та Різдво легко і на позитиві! Не треба стояти у плити цілий день, щоб накрити святковий стіл, а до ресторану в умовах карантину теж не вдасться сходити. Натомість можна замовити сет суші, і не один, і “вбити одним пострілом двох зайців”!

Азійські страви на Новий рік і Різдво можуть цікаво урізноманітнити святковий стіл, а надто, якщо вони приготовані нашими вправними кухарями із ресторану ЯНҐ! Які набори пропонуємо замовити:

  • Сет Філадельфія YOUNG — ідеальні суші на Новий рік! У складі ебі рол з креветкою, унагі з вугром, сяке з лососем і туна рол з тунцем. Це великий набір суші, кілограмовий сет замовити також можна і з дещо іншим наповненням — Філадельфія XL. Тут філадельфія з лососем, креветкою, вугром та аляска з лососем.
  • Для великої дружньої компанії радимо обрати PARTY SET XXXL. 3 кг задоволення й довершеного смаку! Це улюблені суші сети у м. Тернопіль, адже вони повністю розв’язують гастрономічне питання на кожній вечірці! Окрім вищезгаданих ролів у сеті є футомакі з креветками, червоний + золотий + рожевий дракон, каліфорнія з лососем і аляска з креветками.
  • У місті Тернопіль доставка суші з ЯНГ можлива не лише великими сетами, але й окремими ролами. Ви можете на власний смак і розсуд зібрати свій ідеальний суші-сет! Як Вам наш “Чорний самурай” з авокадо, грушею, лососем і вугром? Або “Такеші з тунцем”, шіїтаке, крем-сиром і омлетом томаго? Замовляйте обидва!
  • Young у м. Тернопіль рекомендує придбати кілька наших популярних ролів. “Імператорський рол” темпура з вугром, кімчі, японським майонезом, авокадо і тобіко. Або ж “Спайсі Боніто” з копченим лососем, омлетом томаго, стружкою тунця і соусом спайсі боніто.

Навіть якщо Ви або хтось з Ваших гостей не їсте морепродукти, у нас є овочеві суші на Новий рік! До складу ролів входять сир тофу у клярі темпура, шіїтаке, лист салату і чука, зелена цибуля, рис і горіховий соус Гамадарі. Більше наших страв Ви можете переглянути на сайті або у застосунку.

 

Доступна і швидка доставка суші від YOUNG!

Наша доставка суші заощадить Ваш час і сили на підготовку до свят! Замовляйте улюблені страви і напої на 200 грн і більше, щоб оформити доставлення по місту, і від 300 грн, якщо проживаєте за його межами!

З ресторану ЯНГ суші у Тернополі можна забрати і самостійно, тоді мінімальної суми замовлення немає. З нашого ресторану паназійської кухні доставлення БЕЗКОШТОВНЕ! Нехай оновлене меню на Новий рік і Різдво принесе Вам максимум задоволення і втіхи. Веселих і смачних свят!

Наступна стаття >Наступна стаття