Що таке "тамаго" у ролах?

2021-01-21

Суші – одна з головних страв азійської кухні, з якою у нас завжди асоціюється далекосхідна країна Японія. Напевно, не існує людини, яка їх не спробувала або, принаймні, не чула про них та не мріяла насолодитись ними в одному з тематичних японських ресторанів у власному місті.

Хоча різноманіття їх складових інгредієнтів вражає, що значно розширює можливості вибору цієї страви у закладах японської кухні, однак особливою популярністю користуються саме суші із тамаго.

 

Де замовити суші - Тернопіль на будь який смак?

Якщо Ви бажаєте замовити суші у м. Тернопіль, то рекомендуємо звернути увагу на тамаго як один із елементів цієї страви, що надає їй по-справжньому особливого смаку.

Тамаго – класичний омлет, який японці готують як складову начинки або шапки для ролів. Він використовується при виготовленні деяких вегетаріанських варіантів суші, а також відмінно поєднується зі смаком рису та морської капусти норі. Традиційна рецептура тамаго містить в собі яйце, цукор, рисове вино мірін та соєвий оцет, а сам омлет – дуже смачний елемент суші темакі та нігірі суші.

Водночас, тамаго – дуже складна до приготування страва вдома, оскільки вона має декілька стадій виконання, з якими найкраще справитись зможе кваліфікований та досвідчений шеф-кухар. Пропонуємо Вам не витрачати власний час та скористатися послугами доставка суші у м. Тернопіль.

 

Безкоштовна доставка суші від закладу Янг в Тернополі

Одним з найпопулярніших закладів японської кухні, безкоштовна доставка суші від якого зробить Ваший день яскравішим та позитивним, є ресторан «YOUNG»!

У суші Янг Тернопіль меню представлено широкий асортимент оригінальних національних страв Японії, КНР, Таїланду та В’єтнаму на будь-який смак:

  • сети суші Філадельфія, Драконів, Панко;
  • сети ролів Зелений дракон, Філадельфія з лососем, Каліфорнія з лососем, Золотий Червоний дракон, Аляска з лососем та вугрем;
  • сети суші YOUNG: Ебі, Унагі, Юна;
  • сети ролів YOUNG: з тунцем, креветкою, смаженим лососем, вугрем та овочами.

Young Тернопіль доставка відома не лише своєю швидкістю та демократичними цінами, але й зручними умовами:

  1. Мінімальна сума замовлення: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна сума відсутня;
  2. Вартість доставки : по м. Тернопіль – безкоштовно, за межі міста – 50 грн (від 500 грн – безкоштовно);
  3. В період карантинних обмежень кур’єрська служба приймає замовлення та здійснює доставку щоденно з 14:00 до 22:30.

Наша доставка працює, аби задовольнити ваші бажання, де б Ви не були, адже ми здійснюємо сети суші доставка безкоштовно як додому та на роботу, так і в будь-яку точку Тернополя за короткий час! Суші Тернопіль доставка від Янг – це можливість завжди поласувати найсмачнішими стравами японської кухні у Тернополі, зробленими по ексклюзивній та оригінальній рецептурі.

Бажаєте скуштувати Тернопіль суші? Ресторан YOUNG та мережа закладів «Сім’я ресторанів Файного міста» потурбується про Ваший відпочинок та доставить все безпечно, швидко та вчасно!

Наступна стаття >Наступна стаття