Послуга take away в сучасних реаліях

2020-11-16

Доставка їжі давно користується великою популярністю. Але останнім часом вона стала ще більш масовішою, у зв’язку з карантином і пандемією корона вірусу. Зараз все більше людей і тернополян в тому числі розуміють, що їжа з собою – чудова альтернатива обіду чи вечері в закладах.

 

Їжа на виніс: Що найчастіше Тернополяни замовляють з собою?

Однією з найпопулярніших страв, яку тернополяни замовляють на доставку, є, безперечно, суші, а також різноманітні суші-сети.

І найбільшою популярністю користуються суші від Young Тернопіль. Роли чи суші сет замовити можна тут, і доставка буде швидкою й зручною.

Чому суші від ЯНГ такі популярні?

  1. Ми готуємо суші безпосередньо перед доставкою зі свіжих продуктів найкращої якості. Риба та морепродукти закуповуються тільки в перевірених поставщиків.
  2. Великий вибір суші та суші-сетів на будь-який смак. Класичні позиції, а також унікальні суші за оригінальною авторською рецептурою. Ви будете здивовані вибором.
  3. Найсмачніші суші з ідеальною пропорцією рису та начинки. Всі інгредієнти ретельно добираються, щоб створити ідеальне смакове поєднання і доповнити його соусами. В результаті виходить неперевершений смак.
  4. Оперативна доставка. Наші кур’єри доставлять ваше замовлення в найкоротші терміни в будь-який куточок міста і навіть за місто.
  5. Доступні ціни за справді високу якість.
  6. Подача суші на доставку не відрізняється він ресторанної, вони не лише смачні, а й гарно виглядають. Для цього наші кур’єри використовують спеціальні контейнери для перевезення готової продукції.
  7. Великі щедрі порції. А до замовлення завжди додається достатньо соєвого соусу, васабі та імбиря.

Якщо хочете замовити в місті Тернопіль суші, то це лише суші від ЯНГ!

 

Доставка суші від ЯНГ: Швидко та смачно!

Ви вже визначились, які суші хочете обрати, і плануєте зробити замовлення? Доставка суші Тернопіль від ресторану ЯНГ – це дуже просто:

  • Оформіть замовлення на сайті, через мобільний додаток, або по телефону.
  • Мінімальна вартість замовлення ЯНГ суші на доставку по Тернополю становить 200 грн., для замовлення за місто – 300 грн.
  • Вартість доставки за місто – 50 грн., по місту Тернопіль ЯНГ доставляє суші абсолютно безкоштовно!
  • Також ви можете замовити суші на самовивіз, тоді немає мінімального замовлення і, звісно ж, оплати за доставку.
  • Суші Тернопіль доставка від ЯНГ працює щодня до 23 години.

Різноманітні роли та суші сети Тернопіль від ЯНГ – це не просто смачна їжа з собою, це можливість поринути в азіатську обстановку, влаштувати романтичне побачення з коханою людиною, або ж веселу вечірку із друзями. Для останнього рекомендуємо суші кілограмовий сет, замовити який також можна у нас.

Наступна стаття >Наступна стаття