Огляд основних страв │ Доставка комплексних обідів NA NEBI

2021-03-22

Якщо бракує часу на відвідини ресторану, набридла сухом’ятка і не хочеться щодня готувати ланч-бокси в офіс, врятують комплексні обіди з меню від Файного. Вони допоможуть регулярно та повноцінно харчуватися кожного дня. Тепер Ваша ситість і чудовий настрій під нашим контролем!

Які пропонуємо скуштувати основні страви з меню від NA NEBI?

Протягом дня потрібно отримати максимум користі від їжі, тому вона повинна бути поживною, багатою на білки/жири/вуглеводи. Для цього замовте наші основні страви з меню від ресторану НА НЕБІ, щоб харчуватися смачно і різноманітно:

  • Банош і куряче філе, приготоване на грилі. Ситна і ласа комбінація для тих, хто любить звичні страви.
  • Біфштекс і картопляне пюре. Основні страви української кухні, якими приємно ласувати, адже вони родом з дитинства!
  • Індичка і пюре з гарбуза/моркви + грибний соус. Оригінальна корисна страва, що швидко втамує голод без шкоди Вашій фігурі. Такі другі страви на обід чудово наповнюють енергією на решту дня.
  • Філе сайди з гриля та соус бер блан. Ніжна риба та цікавий соус ідеально поєднуються одне з одним. Легко, смачно і корисно! Замовити обід у Файному варто тим, хто слідкує за своїм здоров’ям і любить смачну кухню.

Усі блюда готуємо виключно зі свіжих продуктів високої якості, жодних заморожувань, все тільки з-під ножа кухарів! У меню є м’ясні, овочеві, рибні позиції + гарніри на будь-який смак. Наша доставка їжі у місті Тернопіль врятує голодних і заклопотаних, тому не зволікайте, час добре пообідати! Ваше замовлення приготуємо і привеземо у найкоротший термін, щоб основні гарячі страви потішили Вас своїм ароматом і бездоганним смаком. Якщо Ви дуже зайняті на роботі, це не привід відмовляти собі у трапезі, позаяк це впливає на самопочуття, настрій і працездатність. Довіртеся нам!

Комплексні обіди у Тернополі від Сім’ї ресторанів Файного Міста: чому саме ми?

Окрім якості та свіжості продуктів, наші комплексні обіди у місті Тернопіль ще відомі демократичністю цін. У нас добре поїсти дійсно може кожен: Файне лояльний до своїх гостей, навіть якщо вони обідають на роботі чи вдома!

Чому ще варто замовити обід у місті Тернопіль від нашої мережі ресторанів:

  • Можна самостійно обрати кількість страв, що входитимуть до обіду.
  • Чималий вибір позицій.
  • Є безкоштовна доставка обідів по місту Тернопіль при купівлі на суму від 450 грн.
  • Своєчасне доставлення.
  • Кухарі та кур’єри дотримуються всіх вимог та рекомендацій на час карантину, адже для нас важлива Ваша безпека!

    Робіть замовлення на сайті fainemisto.com або ж у застосунку FAINE MISTO. Це швидко і зручно, достатньо мати під рукою телефон. Додаток для мобільного “запам’ятовує” адреси доставок, тому їх не потрібно буде щоразу вводити знову! Обирайте улюблений ланч, і насолоджуйтеся обідом — з Файним смачніше!

Наступна стаття >Наступна стаття