Хочеш їсти? - Доставка бізнес-ланчів від Файного

2021-01-21

Напевно кожний хоч раз перебував у ситуації коли, перебуваючи на роботі, хотілося на обід поласувати смачними стравами та отримати заряд енергії на другу частину дня, але можливості відійти з робочого місця – не було. Виходом із цієї ситуації є доставка комплексних обідів - це завжди швидко, зручно та вигідно, а тому обираючи заклад, що пропонує кращі бізнес ланчі з доставкою варто звертати увагу насамперед на асортимент страв, тривалість доставки та цінову політику.

 

Кращі бізнес ланчі з доставкою - це ланчі від Сім’ї ресторанів Файного міста

Якщо Ви тернополянин, то кращі бізнес ланчі з доставкою від мережі закладів Сім’я ресторанів Файного міста на небі – найкращий варіант втамувати голод в середині робочого дня! Головною нашою особливістю є не лише неймовірний та вишуканий смак страв, але й можливість сформувати бізнес-ланчі та комплексні обіди самостійно!

Ми пропонуємо кожному клієнту замовити на вибір усі три страви – перші страви, основні страви та салати (обід Max) або дві страви із трьох запропонованих (обід Light). Так, при замовленні на нашому сайті або за телефонами ви можете обрати будь-які комбінації серед таких страв

  • перші страви та салати:
    • Борщ і овочевий салат;
    • Бульйон та салат з гарбузом;
    • Бограч та салат з помідорами і бринзою;
    • Гарбузовий крем-суп і салат Цезар.
  • основні страви:
    • Банош з курячим філе гриль;
    • Біфштекс з картопляним пюре;
    • Грильоване філе сайди з соусом бер блан;
    • Індичка з гарбузовим пюре та грибним соусом.

Це надзвичайно зручно, оскільки лише у декілька кліків Ви зможете обрати самостійно набір з двох або трьох страв, пробуючи щодня нову комбінацію страв! Окрім того, це вигідно, адже Ви формуєте ціну відповідно до розміру власного гаманця: бізнес ланчі доставка Max – 149 грн та Light – 119 грн!

 

Доставка комплексних обідів - Файне місто!

Доставка комплексних гарячих обідів та ланчів в офіс здійснюється рестораном української кухні Na Nebi у будь-яку точку Тернополя безкоштовно при мінімальній сумі замовлення від 200 грн, за межі міста – від 300 грн, при самовивозі – мінімальна сума відсутня. Ми приймаємо замовлення через сайт та за телефонами щоденно з 12:00 до 22:20, а тому ми забезпечимо доставка обідів і бізнес ланчів у місті Тернопіль навіть якщо Ви затримались на роботі до пізнього вечора та зголодніли!

Бізнес ланчі доставка від мережі Сім'я ресторанів Файного міста на небі – це унікальна можливість на декілька хвилин «перетворитись» на шеф-кухаря та самостійно обрати унікальну комбінацію страв, скуштуючи які Ви обов’язково отримаєте «друге дихання» та натхнення працювати далі повними зусиллями!

Якщо доставка обідів Тернопіль – то Na Nebi та Сім'я ресторанів Файного міста на небі однозначно Ваш вибір! Клієнтоорієнтованість та демократичні ціни у поєднанні з неймовірним смаком традиційних та знайомих кожному тернополянину українських поживних страв та швидкою доставкою – основа нашого успіху та Вашого позитивного дня. Не баріться та замовляйте вже прямо зараз!

Наступна стаття >Наступна стаття