Чи можна їсти суші на дієті? Рахуємо калорії разом з Young

2021-01-28

Чи потрібно відмовлятися від улюбленої страви, якщо хочеться схуднути і доводиться дотримуватися дієти? Насправді, Ви дійсно можете заказати суші у м. Тернопіль з нашого ресторану вже зараз, і це не відобразиться на Вашій стрункості! Звичайно, є одна важлива, але така проста умова: використовуйте калорій стільки, скільки спожили. Так смачна вечеря не дасть про себе знати!

Однак, якщо хочете ще й схуднути, витрату калорій потрібно збільшити. Таким чином, Ви можете дозволити собі будь-які страви, навіть улюблену суші доставку у Тернополі від ЯНҐ! Чим більше рухаєтеся, тим краще худнете, і водночас не відмовляєте собі у смаколиках. До речі, постійні заборони погіршують та ускладнюють процес схуднення, впливають не лише на психоемоційний стан, але й фізичний. Тому сміливо дозволяйте собі чітміл!

 

Чому замовити суші можна навіть на дієті?

Як ми вже згадували раніше, дефіцит калорій дозволить майже не обмежувати себе в улюблених стравах. Головне — бути активним, витрачати більше, ніж споживаєш. Проте, замовити суші ще й варто з іншої причини: вони не лише смачні, але й корисні. Звичайно, надмірне споживання солоного соєвого соусу здоров’я точно не додасть, а от зайві сантиметри — цілком! Загалом у складі ролів рис, норі, свіжа риба та інші морепродукти, що дійсно приносять чималу користь організму.

Ми пропонуємо для Вас різноманітні суші. У м. Тернопіль замовити роли можна з різними морепродуктами, зокрема:

  • Лосось — 208 Ккал.
  • Варена креветка — 95 Ккал.
  • Тунець — 129,8 Ккал.
  • Ікра тобіко — 92 Ккал.
  • Рис — 344 Ккал.
  • Вугор — 333 Ккал.
  • Соєвий соус — 53,1 Ккал.
  • Васабі — 109 Ккал.
  • Сир філадельфія — 342 Ккал.

Це узагальнені показники на 100 г кожного окремого продукту. Ви можете обрати з меню ЯНГ різні сети. Наприклад, популярні і всім відомі роли Філадельфія за калорійністю складають близько 142 Ккал, Каліфорнія — 176 Ккал, Аляска 92 Ккал. Тобто, одна-дві порції ролів навіть з достатньо калорійними інгредієнтами не зашкодять Вашій фігурі, тому що кожного з них на порцію не так і багато.

А ще не забувайте про поживність таких страв, вони довго перетравлюються і краще насичують організм, тамують голод на довго. Отже, тепер Ви маєте ще один привід замовити суші у м. Тернопіль від нашого паті-ресторану! У ролах зазвичай багато морепродуктів, які багаті білком, насиченими і поліненасиченими жирними кислотами, вітамінами. А це дуже важливо для тих, хто дбає про своє здоров’я і фігуру! Якщо Ви вкрай пильно стежите за своїм раціоном, наша суші доставка радить взяти сети зі зменшеним вмістом крем-сиру, можна ще відмовитися від соєвого соусу і не брати смажені панко-роли. До речі, у нашому меню є навіть овочевий рол, якщо Ви не їсте рибку.

 

Доставка суші у м. Тернопіль від ресторану паназійської кухні Young

Не відмовляйте собі у задоволенні ласувати улюбленими ролами! У нас є безліч ситних і смачних страв, від яких Ваша фігура точно не зіпсується! Доставка суші по м. Тернопіль можлива при замовленні від 200 грн, якщо Ви живете за містом, тоді від 300 грн. Робіть замовлення на сайті або через мобільний застосунок Faine Misto!

У нашому ресторані діє безкоштовна доставка суші у межах міста. Для доставлення за його межі послуга кур’єра складає всього 50 грн! Замовлення приймаємо до 21:20. Ми своєчасно привеземо Ваш обід чи вечерю, дотримуючись всіх протиепідемічних вимог на час карантину. Смачного, і будь здорові!

Наступна стаття >Наступна стаття