Авторські роли від шефа YOUNG

2021-03-26

Українці обожнюють азійську кухню, а надто роли. Їх готують ледь не на кожному кроці, багато закладів пропонують стандартні прості роли, які вже всім приїлися. Однак, Young у місті Тернопіль відрізняється від них, і знає, як здивувати найвибагливіших поціновувачів азійської кухні. У нашому меню є не лише популярні позиції, а й оригінальні роли, рецепти яких розробив шеф-кухар ЯНГ.

Доставка суші у місті Тернопіль: смачні новинки від шефа YOUNG!

Як влаштувати особливий вечір? Доставка суші у місті Тернопіль від Файного допоможе з цим! Насолодіться смачними ролами у компанії друзів чи коханої людини, така вечеря гарантовано зробить відпочинок незабутнім і приємнимДоставка суші Тернопіль.

Авторські суші у місті Тернопіль від нашого ресторану змінять Ваше уявлення про цю страву, і відкриють нові грані гастрономічного задоволення. Які роли від шефа пропонуємо обрати на обід чи вечерю вже зараз:

  • Чізу. Печений рол. Ідеальний рис, свіжий лосось, авокадо та омлет томаго. Рол, огорнений ікрою тобіко, прикрашений шапочкою з моцарели. Замовити суші у місті Тернопіль зі запеченою моцарелкою Ви можете тільки у нас!
  • NEW рол зі смаженим лососем. Новинка у меню ЯНҐ! Замість норі соєвий папір, а всередині найніжніший крем-сир, лосось у темпурі, креветка, огірочок і авокадо. Доповнюють всю цю смакоту кунжут, тобіко та унагі з майонезним соусом. Доставка суші за новим рецептом вже б’є всі рекорди, скуштуйте новинку і Ви!
  • Кунсей з копченим лососем. Лосось, рис, крем-сир та огірок складають безпрограшний тандем, але варто додати до них омлет томаго, як страва набуває нових гастровідтінків! Якщо Вас цікавить доставка суші додому, серед кількох позицій обов’язково оберіть і цю.
  • Чорний самурай. Улюбленець гостей паназійського ресторану ЯНҐ. Чорний рис, який окропили чорнилом каракатиці, крем-сир, лосось, вугор, авокадо, ікра та соус унагі. Здавалося б, усе вже ідеально у цій страві, але особливої пікантності додає...груша! У Young суші дійсно особливі, бо ж до їх створення доклав руку бренд-шеф нашої мережі Вадим Тимофеєв.

Насолоджуйтеся смачними авторськими ролами будь-де, навіть не покидаючи власної квартири! Робіть замовлення на сайті або ж через мобільний застосунок Faine Misto!

У Сім’ї ресторанів Файне Місто доставка завжди вигідна і своєчасна!

Ми подбаємо про Вашу смачну трапезу, і розбавимо вечір новими гастрономічними відтінками! У мережі Файне Місто доставка працює злагоджено, а надто під час карантину, коли наші гості хочуть насолоджуватися улюбленими стравами вдома!

Переваги доставки від ЯНГ:

  • Різноманітне велике меню + авторські роли, які скуштувати можливо тільки у нас!
  • Замовити суші у місті Тернопіль можна з БЕЗКОШТОВНИМ доставленням (за місто при купівлі на суму від 500 грн).
  • Приймаємо замовлення до 22:20, тому навіть пізня романтична вечеря не залишиться без нашої уваги!

    Чекаємо на Ваші замовлення!

Наступна стаття >Наступна стаття