5 причин скористатися доставкою їжі від Сім'ї ресторанів Файного Міста

2019-09-19

Наші постійні гості стверджують, що доставка від FAINE MISTO найкраща у всьому Тернополі! Демократична цінова політика, бездоганна якість страв та оригінальний смак зробили кожний наш заклад легендарним та рідним для кожного тернополянина. ЯНГ, Passage, ПАБ і КЛУБ стали незамінними помічниками всіх голодних, заклопотаних та лінивих. Смачна доставка чекає на Вас!

 

Сім’я ресторанів Файного Міста + швидка доставка їжі = задоволення і гарний настрій на весь день!

dostavkaДля нас доставка їжі є можливістю потурбуватися про кожного гостя, навіть якщо він вирішив поїсти у себе вдома або на роботі. Ось Вам 5 причин, чому варто обрати саме нас:

  1. Повноцінна доставка обідів, вечері та сніданків. Солодкі млинці з нутелою, класична яєшня з беконом, корисна вівсяна каша з горіхами та ягодами, запашна випічка та гарячі перші страви — ми допоможемо Вам щодня їсти ситно та добре!

  2. Суші у м. Тернопіль. Доставка від популярного закладу YOUNG, що готує оригінальні роли за азійськими рецептами. Наразі ми презентували для Вас декілька цікавих новинок: як щодо Ебі Харумакі та Ніндзя-ролу? 

  3. Італійська кухня. КЛУБ Файного вкотре здивував тернополян новим гастрономічним напрямком. Ви вже куштували наші тортеліні з сиром, фетучіні з лососем та пасту Карбонара? Радимо одразу замовити подвійну порцію, позаяк відірватися від цієї смакоти просто неможливо!

  4. Доставка бургерів. Особливо варто замовити новинки від Пасажу — BURGER WILD TURKEY 13 (з ніжним філе індички) та BURGER TUNA (зі стейком тунця). Усі наші бургери подаються разом із картоплею фрі, тому замовляючи навіть одну позицію, Ви гарантовано наїстеся вдосталь.

  5. Алкогольні коктейлі To GO від Пасаж Адлера 13. Відтепер Ви можете влаштувати справжню вечірку у себе вдома, пригощати своїх друзів фірмовими коктейлями від кращих барменів міста і все це без метушні і сторонніх людей!

Доставка Файне здатна догодити найвибагливішому гурману, адже до Вашої уваги декілька закладів з різноманітними кухнями. Ми гарантуємо, що порції будуть великими, страви ароматними та гарячими, а кур’єр не змусить Вас довго чекати на свою їжу!

 

Доставка їжі Тернопіль від мережі закладів Файного Міста

Для наших любих гостей є швидка і доступна доставка їжі. Тернопіль обслуговується за умови замовлення від 200 гривень, за місто доставляємо після покупки на суму від 300 гривень і більше. Також нагадуємо:

  • У Пасажі Адлера приймають заявки з 12:00 до 23:30, у ПАБІ та КЛУБІ Файне Місто — з 11:00 до 23:30, у ЯНҐ з 14:00 до 23:30.

  • Вартість доставлення 30 грн., чек на суму від 400 грн. винагороджується кур’єрською доставкою за наш кошт!

Завантажуйте до свого мобільного телефону наш офіційний застосунок, завдяки якому можна зручно робити замовлення суші у м. Тернопіль та іншої смакоти з меню Файного. Додаток “запам’ятовує” адресу, зберігає історію покупок, містить у собі контакти і меню всіх закладів. 

Наступна стаття >Наступна стаття