5 особливих страв Азіатської кухні від ресторану YOUNG

2019-05-26

У кожного є свої улюблені страви. Ті самі, особливі, які хочеться їсти знову і знову, аж поки не лусне живіт. Наш лаундж-бар спостерігав за гостями, що вони обирають з меню і наскільки часто повторюють замовлення. Таким чином, сформували топ-5 особливих страв, пан-азіатська кухня яких стовідсотково влучила у серце і шлунок наших гурманів.

Ресторан східної кухні ЯНГ представляє список позицій, на які Ви має звернути свою увагу, бо це нереально смачно!

youngЇжа не може однаково подобатися усім. Надто, коли вона специфічна та має свої гастрономічні нюанси. Ваш улюблений ресторан східної кухні говорив із відвідувачами, аналізував замовлення і виявив декілька страв, які користуються особливою пошаною і любов’ю:

  1. Рол Ахірю з качкою та авокадо, огірок, крем-сир, горіховий соус Гамадарі, сезам. Тут навіть коментувати нічого – оригінально, де б ще Ви з’їли суші з качкою?
  2. Окунь на пару з бульйоном Даші та водоростями Вакаме. Що може бути кориснішим, аніж рибка, приготована на пару? Азіатська кухня ще й багаторівнева за своїм смаком – легкий бульон та водорості відмінно пасують до філе окуня.
  3. Соба зі свининою Хойсін. Гречана локшина, ніжне м'ясо, що тане у роті, та солодкуватий пряний смак китайського соусу Хойсін – традиційно, але так смачно!
  4. Том Ям із морепродуктами. Гострий суп з легкою кислинкою, приготований на бульйоні зі справжніх дарунків моря – тайська кухня багата на відтінки і аромати.
  5. Смажені Ґьодза з ананасом та кокосовим морозивом. Хрусткі та рум’яні японські пельмені без проблем можуть стати Вашим десертом, якщо заховати у них соковитий ананас та додати кокосове морозиво власного виробництва.

 

Сім’я ресторанів Файного Міста запрошує Вас відвідати унікальний клуб – Тернопіль любить не тільки потанцювати, але і добре поїсти! Обов’ язково скуштуйте страви з нашого топу та сформуйте власний – нашим кухарям буде цікаво дізнатися, що Вам імпонує найбільше.

Замовити суші Тернопіль може з доставкою в офіс чи додому – клуб YOUNG годує усіх і всюди!

Як Вам наші 5 особливих страв? А може Ви більше любите роли та великі сети? Тоді неодмінно треба замовити суші – Тернопіль досі не їв таких нестандартних та цікавих за рецептурою страв. Ми доставляємо швидко, готуємо тільки зі свіжого, піклуємося про Ваше гастрономічне задоволення! Нічний клуб працює з 17:00 і до ночі, на вихідних – гуляємо до самого ранку!

Наступна стаття >Наступна стаття