5 найпопулярніших начинок для піци

2023-04-13

Піца - це традиційна страва італійського походження, яка так сильно полюбилась жителям усіх куточків світу. Давайте лишень згадаємо легендарний американський серіал "Друзі", де компанія щоразу збиралася в кафе та куштувала піцу. Ця їжа досить часто демонструється в кінострічках, мультфільмах і аніме, нею залюбки ласують як дорослі, так і діти. Причин, щоб вона подобалась, безліч, її готувати швидко, їсти просто, а варіантів начинок стільки, що можна догодити навіть вибагливим гурманам. Зберіть друзів чи родину, організуйте романтичний вечір коханій людині, відпочиньте після насиченого дня наодинці зі шматочком улюбленої піци в руках. Це дійсно та страва, яка нас чи не всюди супроводжує і з якою в нас пов'язано море приємних спогадів. Ми, Паб Файного міста, врахували всі її переваги і радимо вам замовити ідеальну піцу, яку готуємо із застосуванням особливих кулінарних технологій. Насолодитися незрівнянними смаками ви можете не тільки в закладі, адже Сім'я ресторанів Файного міста пропонує скористатися такою послугою, як доставка піци Тернопіль.

 

Найпопулярніші види піци: які позиції вважаються фаворитами?

Щоб обрати улюблену позицію, вам варто більш детально дізнатися про найпопулярніші та найбільш затребувані види піци. До таких відносяться наступні:

піца

  1. Маргарита. Це легендарна страва, з якої і розпочалась офіційно історія піци. До її складу входить небагато інгредієнтів, проте вони ідеально між собою гармонують. Якщо уважніше придивитися до їх колірної гами, то можна помітити, що томатний соус, моцарела та базилік символізують прапор Італії. У страві все лаконічно, немає нічого зайвого, тому вона так сильно подобається багатьом.
  2. Папероні. Дана позиція припаде до душі тим, хто обожнює пікантні смаки. Приємна гостринка з ніжним сиром і салямі створюють єдину смакову композицію. Коли хочеться чогось гострого і водночас ситного, замовте "Папероні".
  3. Сирна. Ця страва неодмінно сподобається прихильникам сирів, оскільки вона містить начинку з запашного пармезану, моцарели, що так апетитно тягнеться, ніжного дор блю. 
  4. З морепродуктами. Така піца викликає захоплення у тих, хто обожнює креветки, мідії, кальмари та інші поживні морепродукти. Їх смак доповнюють ароматний соус і ніжний сир, що просто тане в роті.
  5. 4 сезони. Страва розділена на 4 частини, кожна з яких символізує певну пору року, наприклад, артишоки - весну, томати чи базилік - літо, гриби - осінь, м'ясо й оливки - зиму.

Спробуйте, якою є піца Файне Місто на смак і вас приємно здивує не лише її вишуканість, а й щедра начинка. Ми впевнені, що ця страва ідеально підійде для веселих і безтурботних посиденьок з близькими серцю людьми. Ви нею неодмінно наїстесь, якщо зголодніли, і точно не помилитесь з вибором, коли планується застілля.

Читайте також: Куди "сходити на піцу" у Тернополі? Паб Файного міста - улюблена піцерія тернополян

 

Доставка піци у Тернополі та передмісті: насолоджуйтесь улюбленою стравою де завгодно!

У місті Тернопіль піцерія, де готуються справжні кулінарні шедеври є - і це Паб Файного Міста. Заходьте до нас і насолоджуйтесь улюбленими позиціями, запрошуйте близьких, організовуйте святкування, ми все зробимо для того, щоб час пройшов незабутньо. А якщо ви вирішили посидіти на природі чи залишитися вдома, то доставка піци Файне місто стане чудовим рішенням. Послугу ми надаємо в межах міста та околиць, її вартість залежить від відстані. По місту Тернопіль доставка піци обходиться у 50 грн., а по передмісті - 70 грн. Мінімальна сума в чеку повинна складати 250 грн. і 350 грн., залежно від розташування, а якщо вона становить 2000 грн. і більше, то піца доставка Тернопіль безкоштовна. Оформити замовлення ми пропонуємо за номером 068-055-77-11 або ж онлайн на сайті fainemisto.com чи в додатку. Якщо цікавить найкраща піца Тернопіль, обирайте страви, що готуються у Пабі Файного Міста і ви точно не пошкодуєте! Ними будуть задоволені ваші близькі і ви самі, окрім цього, вони можуть стати основною фішкою святкового столу. Скуштуйте усі види піци, яку готуємо ми, і оберіть для себе улюблену!

Наступна стаття >Наступна стаття