4 букви, одне слово, що об'єднує усіх українців. Поговоримо про борщ

2022-08-13

Страва, яку особливо цінує та полюбляє кожен українець, - це борщ. До речі, нещодавно ЮНЕСКО визнала його об'єктом культурної спадщини України. Кожна господиня готує цей смаколик по-своєму, проте існує основний і незамінний інгредієнт, який входить до його складу, незалежно від рецепту, - буряк. Він додає їжі насиченого червоного кольору та робить її смак унікальним, неповторним. А Вам теж подобається український борщ? Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, пропонуємо Вам скуштувати різні рецепти цієї першої страви. У кожному з них присутня галицька душа та традиції нашого народу.

 

Який український борщ пропонує скуштувати СРФМ: доставка їжі Тернопіль для смачного перекусу!

Ми, СРФМ, маємо декілька варіантів приготування та подачі червоного борщу. Ласкаво просимо у наші заклади! Ви неодмінно знайдете для себе той смак, який Вам лежить найближче до душі. Ми впевнені, що від наших страв Ви будете в захваті. Радо запрошуємо Вас у такі ресторани, де готується справжній борщ український:

  1. На Небі. Для приготування наваристого та запашного бульйону ми використовуємо копчені реберця. Вони додають страві неабиякого смаку та аромату. Подається цей традиційний червоний борщ з салом і цибульковим хлібцем власного приготування.
  2. Клуб Файного. Українська кухня страви з цього нашого закладу вражають своїм розмаїттям і унікальністю. Замовте “Клубний Борщ” та переконайтесь у його неповторності. Наваристий і ситний смаколик, у якому “стоїть” ложка, подається з меленим салом і булочкою. Ці компоненти ідеально його доповнюють і завершують композицію, створюючи особливий післясмак. 
  3. Паб Файне Місто. Ця страва української кухні тут подається традиційно зі сметаною. Для створення ідеального смаку ми додаємо свіжу зелень. Такий борщ неодмінно зацінять прихильники ситного та смачного обіду!

Як бачите, українські страви меню від нашої СРФМ різниться стилем подачі. Обирайте, який смаколик Вам припав до душі найбільше та приступайте до його замовлення! До речі, скуштувати український борщ у різних варіаціях Ви можете не лише на території наших закладів. Вашій увазі пропонується доставка їжі українська кухня в Тернополі від нашої дружньої, турботливої та люблячої Сім'ї! 

Читайте також: Найцікавіші факти про піцу, яких ви не знали

 

Борщ доставка від СРФМ - це смачно, швидко та просто!

Зацікавила борщ доставка? Це чудове рішення для ситного обіду чи навіть вечері після важкого робочого дня. А ще ця страва може доповнити святковий стіл. Щоб скористатись такою послугою, зв'яжіться з нами по номерах телефонів 098-055-77-11, 0352-51-94-44. Наш адміністратор швидко прийме Ваше замовлення та обговорить з вами точний час приїзду кур'єра. А щоб не телефонувати, відвідайте сайт fainemisto.com чи мобільний застосунок. Борщ доставка таким способом також можлива. Вона здійснюється по місту та передмісті. Саме від Вашої геолокації залежить мінімальна вартість замовлення. А якщо Ви бажаєте наїстись від душі чи плануєте організувати святковий захід, тоді доставка українська кухня обходиться безкоштовно. Досить вагатися! Скористайтесь такою послугою, як доставка борща, та зарядіть себе енергією! Наші кулінарні традиції незмінні та незламні, а ця страва вважається їх основою!

Наступна стаття >Наступна стаття