3 причини замовити сет суші вже сьогодні

2024-05-13

Суші - це одна з найвідоміших страв, що стала популярною чи не у всіх куточках світу. Її обирають просто так, аби насолодитись ідеальними поєднаннями риби, морепродуктів, свіжих овочів та ніжного вершкового сиру, чи на честь святкування різних подій, щоб приємно потішити гостей. Немає ліпшої ідеї, ніж замовити суші в Тернополі, ну, звісно, ще кращим рішенням стануть сети, де представлено декілька різновидів їжі. А обрати найкращі набори пропонує наш ресторан YOUNG! 

 

Чому варто суші сет замовити та в чому полягають його переваги?

Бажаєте замовити ідеальний суші сет на двох, середньої чи великої компанії, - ми раді прийти на допомогу, де б ви не були. Відчуйте всю атмосферність закладу, завітавши до нас, чи проведіть час там, де хочеться вам, а з ресторану ЯНГ доставка суші посприяє бездоганному відпочинку. Ось основні причини, чому варто замовити суші сет:

  1. Розмаїття смаків. Обираючи набір, ви маєте змогу покуштувати декілька різновидів суші і їх порівняти. Визначте свого фаворита та поцікавтесь у близьких, які варіанти їм найбільше імпонують.
  2. Вигідність. Коли заходить мова про те, скільки коштують суші, та чи вигідно їх замовляти, наприклад, для застілля, відповідь одна: “Так, якщо це сети!” Коли ви їх обираєте в наборі, вони вартують значно дешевше, ніж порційні страви. 
  3. Вага. Для драйвових святкувань чи звичних посиденьок ми радимо замовити суші великі сети вагою в межах 2 кг. Такої порції вистачить кожному, тому ніхто не залишиться голодним. Коли планується відпочинок середньою компанією, ми рекомендуємо суші сети Тернопіль вагою понад 1 кг, а для проведення незабутнього романтичного побачення достатньо буде набору до 1 кг. Правильно розрахувавши число осіб, які будуть поруч з вами, всі залишаться щасливими та ситими.

Сет суші Тернопіль - це одне з найраціональніших рішень для святкувань, організації пікніків чи буденних посиденьок з дорогими серцю людьми. Куштуйте їх паличками, виделкою чи руками - який спосіб ви б не обрали, задоволеність стравою залишиться незмінною!

Читайте також: Доставка суші для ваших весняних пікніків

 

Найрізноманітніші суші сети у Тернополі для цінителів класики і справжніх гурманів пропонує наш ресторан паназійської кухні Янг!

Наш ресторан східної кухні Янг підготував для вас безліч варіантів суші-сетів, щоб кожен зміг обрати улюблені залежно від складників і порцій. Ми рекомендуємо звернути увагу на такі позиції:

  • Традиційні. Коли маєте намір замовити суші Тернопіль вперше чи обожнюєте класичні смакові поєднання, ми раді запропонувати вам легендарну “Філадельфію”, розмаїття “Драконів” чи обсмажені в клярі “Панко”.
  • Авторські. Наш суші бар Тернопіль Янг підготував для вас безліч ексклюзивних позицій, яких не знайдете більше ніде! До прикладу, для середньої чи великої компанії класним рішенням стане тандем теплих і холодних ролів з лосося, морського гребінця та м'яса краба, а для відпочинку удвох - наш фірмовий “Шеф сет”. Обожнюєте традиційні смаки, проте бажаєте їх скуштувати в оригінальному виконанні, - зверніть увагу на набори “ФІЛАДЕЛЬФІЯ YOUNG” і “ПАНКО YOUNG”, а коли хочеться скуштувати щось максимально нестандартне та цікаве. спеціально для таких випадків ми готові приготувати “СЕТ ЕБІ ТЕМПУРА”. 

замовити суші сети янг

Маєте намір організувати безтурботне святкування чи звичні посиденьки в неформальній атмосфері, - для таких цілей у нас надається доставка суші Тернопіль і за межі міста. Щоб нею скористатись, телефонуйте адміністраторам за номером 068-055-77-11 або ж оформляйте замовлення онлайн. Суші сет доставка - ідеальне рішення для веселого та безтурботного відпочинку з вигодою для кожного! 

Наступна стаття >Наступна стаття