10 фактів про суші та роли, які ви точно не знали

2020-08-31

Суші та роли – одна з найпопулярніших страв на доставку, їх люблять майже всі, і завжди є великий вибір смаків. Замовити суші Тернопіль можна тепер чи не в кожному закладі, хоча ті, хто пробував, той знає, що суші в місті Тернопіль треба замовляти в ЯНГ. І сьогодні наш ресторан східної кухні підготував для вас цікаву підбірку фактів про суші та роли.

 

З чим їдять суші? Які роли найпопулярніші? Підбірка цікавих фактів від ресторану східної кухні Young

 

  1. Японське слово sushi означає не відому всім страву, а просто мариновану рибу. Більше того, до 17 століття рис, в який завертали рибу, не вживали в їжу. Він був необхідний тільки для того, щоб зберегти м'ясо. Батьківщиною такого способу Де замовити суші в Тернополі? Найсмачніші суші в Тернополі - ЯНГобробки риби є не Японія, а Китай.
  2. Згідно традиції, навчання суші-кухаря має тривати не менше 10 років. Тільки після цього людина допускається до приготування суші. В наш час це правило трішки зазнало змін. Навіть найвимогливіші ресторани Японії допускають до приготування ролів кухаря, який вчився «лише» два роки.
  3. Тунець став дорогим після того, як суші завоювали популярність. Раніше його вживали в їжу лише найбідніші верстви населення. Сьогодні ж 80% блакитного тунця, який виловлюють в усьому світі, йде на приготування суші.
  4. У 20 столітті в США відбувся шалений бум японської кухні. Роли та суші замовляли навіть частіше, ніж напій «Кока-Кола».
  5. Знаєте, де зробили найдовший рол в світі? Ні, не в Японії, а в Єкатеринбурзі, довжина ролу склала понад 2,5 км.
  6. Хочете насолодитися всім багатством смаку суші чи ролів? То їжте страву відразу, як тільки вам її принесли. Ідеальна температура суші близька до температури тіла людини.
  7. Найпопулярніші роли в світі - це «Каліфорнія» і «Філадельфія». Їх створили не в Японії, а в Штатах у 1970 році.
  8. Суші і роли є поживним і в той же час низькокалорійним продуктом (в середньому - 100 ккал). В них мінімум жирів і при цьому багато білка, мінералів, йоду, амінокислот.
  9. Подібно самурайському мечу, ніж для суші треба заточувати щодня. Це не лише традиція, а й необхідність, бо відрізати тоненький шматок сирої риби не так то просто.
  10. Мистецтво приготування суші полягає не лише в підборі інгредієнтів і гармонії смаків, а й в оформленні страви. Суші-кухарі кажуть, що суші треба «їсти» ще й очима.

 

Найкращі суші - Тернопіль в ресторані ЯНГ. Чому вигідно замовляти у нас?

 

ЯНГ доставка пропонує вам величезний вибір класичних та авторських суші, а також суші сет Тернопіль на будь-який смак та апетит. Є сет, де суші кілограм, а є навіть три кілограмовий сет найпопулярніших суші.

Щоб заказати суші в м. Тернопіль, треба оформити замовлення на суму від 200 грн. Мінімальне замовлення при доставці за місто – 300 грн.

Тепер діє безкоштовна доставка суші в м. Тернопіль! Вартість доставки за місто – 50 грн. Але, якщо ваше замовлення на суму від 500 грн, тоді і за місто доставка за наш рахунок.

Доставка суші Тернопіль від ЯНГ працює щодня з 14 до 23 години.

Чому вона найкраща?

  • Бо всі суші та роли готують зі свіжих продуктів високої якості.
  • Бо наша доставка зручна й оперативна.
  • Крім цього, у нас великий вибір суші та ролів, а також суші-сетів.
  • А ще демократичні ціни за високу якість.

Замовляйте суші у ЯНГ, адже у нас найкращі суші та доставка!

Наступна стаття >Наступна стаття