З'їж сніданок від NA NEBI та зарядись енергією на цілий день!

2021-04-15

Усім відомо, що сніданок є найбільш важливим прийманням їжі за день: він повинен бути якомога більше енергетично цінним, поживним, різноманітним та надихати на продуктивний робочий день. У жодному разі його пропускати не можна, оскільки він наповнює організм поживними речовинами, зокрема вуглеводами та білками, рівень яких знижується під час сну, корисний для підтримки фігури та фізичного стану організму та сприяє активній роботі мозку. Якщо ж Ви втомились від щоденного ранкового приготування та одноманітного споживання вівсяної каші з молоком, яєшні або канапок з чаєм або щоразу поспішаєте на роботу, не маючи змоги повноцінно поснідати, то ласкаво запрошуємо вас урізноманітнити ваший ранок із корисні сніданки від ресторан На небі Тернопіль.

Смачні сніданки від NA NEBI: отримай свою порцію задоволення зранку!

Ресторан На небі Тернопіль – це сучасна українська кухня в серці нашого міста із широким різноманіттям страв, серед яких корисні смачні сніданки користуються особливо високою популярністю серед клієнтів: навіщо витрачати півгодини зранку на приготування їжі, якщо можна заскочити перед роботою в ресторан На небі Тернопіль та швидко зарядитись енергією на весь день?

На небі меню пропонує дев’ять унікальних, вишуканих та надзвичайно смачних сніданків Na Nebi, серед яких навіть найвибагливіший гурман точно обере собі одну чи декілька солодких або несолодких страв до смаку:

  • Ніжний тост із філем лосося, шпинатом, огірками, яйцем та соусом цезар;
  • Солодкі сирники з молочним шоколадом;
  • Апетитний тост з гуакамоле та скремблом;
  • Сет з ростбіфом-бранч із яєчнею, млинцями, бужениною, кільцями цибулі, помідорами черрі та листям салату для поціновувачів традиційного яєчного сніданку;
  • Крок мадам з індичкою – неймовірно смачне поєднання тосту із соусом цезар, філем індички, міксом салату та яйцем;
  • Сет яєчні із лососем бранч та помідорами черрі, листям салату і млинцями;
  • Поживна вівсянка аля-карбонара із маслом, часником, яйцем, беконом, пармезаном та горошком;
  • Вівсянка із лососем, маслом, пармезаном, соусом песто, філе лосося, яйцем, горошком та сиром фета;
  • Вівсянка із карамелізованими фруктами, молоком, соусом ягідним, фруктами, мигдальними пластівцями та фундуком – спробуйте та переконайтесь, що солодке також може бути корисним!

Ресторан української кухні На небі Тернопіль – ідеальне місце, щоб смачно поїсти!

Якщо ж Ви зіткнулись з вибором місця Тернопіль де поїсти, то Ресторан української кухні На небі Тернопіль точно допоможе вам задовольнити потребу в смачних та корисних стравах на сніданок, обід, вечерю та взагалі у будь-який час, коли б Ви до нас не завітали!

Однією із наших найголовніших переваг є широке На небі меню, представлене в 14 різних категоріях від сніданків та салатів до гарнірів, гарячих страв, закусок, десертів та навіть гриль-меню. Це означає, що Ви матимете змогу замовити їжу Тернопіль відповідно до свого настрою та уподобань, а завдяки нашому новому пісне меню та сезонному спаржевому меню Na Nebi ми пропонуємо вам унікальні страви відповідно до особливостей вашого поточного харчового раціону у будь-яку пору року!

Іншими нашими фішками залишається не лише використання завжди свіжих та якісних продуктів висококваліфікованими кухарями, привітний персонал, безпечне обслуговування та приємна і затишна атмосфера всередині закладу, але й наше зручне розташування у центральному районі нашого міста за адресою вулиця Олени Кульчицької, 2 поряд із мальовничим фонтаном «Квітка терену», завдяки чому ми є легко помітними для кожного тернополянина та туристів, та можливість замовити швидку доставка їжі Тернопіль у будь-яку точку нашого міста та за його межі. Найсмачніша їжа Тернопіль за демократичними цінами лише в ресторан української кухні На небі!

Наступна стаття >Наступна стаття