Звідки замовити смачну доставку їжі? - Сім'ї ресторанів Файного Міста

2019-11-20

 

Коли за вікном холодно і неприємна погода, зігріти душу і тіло допоможуть смачні страви від Сім’ї ресторанів Файного Міста. Ви можете замовити їх у будь-який куточок міста та околиць. Плюсом є ще й те, що не потрібно вибирати один заклад, адже можна обрати страви з будь-яких улюблених закладів Файного в одному замовленні. 

 

Доставка їжі Тернопіль: безліч переваг із закладами Файного

dostavkaХочете отримати смачні та свіжі страви додому? Обов’язково скористайтеся послугою доставки їжі від Сім’ї ресторанів Файного, адже так ви отримаєте багато переваг.

  • Швидка доставка. Наша кур’єрська служба працює дуже оперативно. І вже за короткий час ви зможете насолоджуватися своїм обідом, привезеним за вказаною адресою.

  • Великі порції. Ми зацікавлені в тому, щоб наші клієнти були ситі та щасливі, тож не економимо на величині порцій, вони справді щедрі. 

  • Страви на доставку і у закладі абсолютно ідентичні. Кур’єри користуються спеціальними ємностями для перевезення продуктів харчування, що гарантує не лише бездоганний смак, а й вигляд продуктів. З нами ви запросто відчуєте себе вдома на кухні, чи за столом у офісі як в кращих ресторанах міста. 

  • Приємні ціни. Ми турбуємося про те, щоб гарантувати вам відмінну якість за демократичну ціну. Купуючи собі напівфабрикати чи фастфуд в найближчому магазині, ви витратите більше коштів, ніж замовивши наші страви, а задоволення та корисні отримаєте точно менше. 

  • Кілька закладів з різною кухнею в одній доставці. Унікальна пропозиція, яка діє лише у нас – ви можете скомпонувати в одному замовленні страви з таких чотирьох наших закладів: Паб Файне Місто, Клуб Файного, Пасаж Адлера 13, ЯНГ. 

В Тернополі є багато закладів, які пропонують доставку їжі, але Файна доставка лише одна! Доставка обідів, доставка суші та азіатських страв, доставка бургерів і фірмових коктейлів – усе це пропонує Сім’я ресторанів Файного. 

 

Замовити їжу Тернопіль: нюанси доставки

Скористатися послугою доставка їжі в місті Тернопіль від Сім’ї ресторанів Файне місто дуже просто. Оформити замовлення можна в один з наступних способів:

  • На нашому сайті, де є фото, ціна та опис усіх страв.

  • Скориставшись зручним мобільним додатком, спеціально створеним для зручності наших клієнтів.

  • Подзвонивши за телефонами, вказаними на сайті.

  • Зробивши замовлення особисто в одному з закладів, вказавши адресу і бажаний час доставки.

Безкоштовна доставка їжі в місті Тернопіль можлива при замовленні від 450 грн, і від 500 грн – поза межами міста. В іншому випадку доставка коштуватиме всього 30 гривень. При цьому мінімальне замовлення має бути на суму 200 грн по Тернополю і 300 грн – за межами міста. 

Хочете смачно поїсти? Вам потрібно лише зробити замовлення – про все інше потурбуємося ми. 

Наступна стаття >Наступна стаття