Зустрічайте оновлене меню сніданків у Клубі Файного Міста

2019-09-16

Ранковий прийом їжі вкрай важливий для кожної людини, адже він запускає у роботу весь організм та допомагає протягом дня відчувати у собі сили та натхнення на нові досягнення! У нашому ресторані для Вас є не лише італійська кухня, але також оригінальні українські та страви країн Європи. 

Сім’я ресторанів Файне Місто оновила меню зі сніданками, щоб Ви мали нагоду урізноманітнити свій раціон та зробити його ще цікавішим та смачнішим!

Ресторан італійської кухні КЛУБ Файного Міста: що скуштувати з оновленого меню?

snidanokНаш ресторан італійської кухні має у собі безліч гастрономічних відтінків, у новому меню є багато поживних, смачних та оригінальних страв, що зроблять кожний Ваш день особливим! Наші рекомендації:

  • INSTA BREAKFAST з круасаном + омлет чи яєшня на вибір. Ситний сніданок з сосисками, картоплею, помідорами та айсбергом.

  • ХЕЛСІ БРЕКФЕСТ. Куряче філе, моцарела, авокадо, відварене яйце, шпинат, помідори + песто та бальзамічний соус. Ідеальне поєднання для тих, хто слідкує за фігурою та власним здоров’ям!

  • Клубний сніданок з круасаном, лососем та авокадо + крум-сир, яйця, помідори, огірки, рукола, молодий сир. Сніданки у КЛУБІ Файного мають у собі такі інгредієнти, що гармонійно поєднуються один з одним, тому після трапези у нашому закладі Ви матимете багато сил та гарного настрою на весь день!

  • Млинці з лососем та крем-сиром; з шинкою, сиром моцарела і яйцем. Класичний швидкий і легкий сніданок, але водночас ситний. 

  • ОМЕГА МІКС. Філе лосося, авокадо, яйце варене, шпинат, огірки, свіжа морква та синя капуста, фета + бальзамічний соус, насіння чіа та кунжут. Надзвичайно корисний сніданок від КЛУБУ Файне Місто у м. Тернопіль. Ресторан дбає про Ваше раціональне та різноманітне харчування!

  • Вівсяна каша з фруктами та горіхами. Бездоганне поєднання для Вашого здорового сніданку!

  • СМУЗІ БОУЛ. Домашній сир, смузі, чіа, гранола, кокосова стружка, ківі + гілочка м’яти. Комбінація найбільш корисних продуктів для ранкового прийому їжі. Які ще у місті Тернопіль ресторани пропонують такі фантастичні рішення до ранкової трапези? У КЛУБІ завжди смачно!

  • Солодкі та ніжні сніданки — млинці з нутелою та бананом, ванільні сирники зі сметаною, домашні налисники з сиром.

Меню сніданку у ресторані можна також подивитися на сайті або через мобільний застосунок Faine Misto. Наші брекфасти доступні для замовлення у самому закладі кожного дня з 10:00 до 13:00!

Швидкі та смачні сніданки у Тернополі від КЛУБУ Файного Міста

Нагадуємо, що сніданки у Тернополі можна замовити навіть додому або на офіс. Для цього зробіть замовлення на сайті, через додаток або за телефоном.

Доставка працює з 11:00 до 23:30. Навіть у віддаленні райони та за межі міста доставляє бокси Файне Місто Тернопіль! Ресторан-меню вразить не лише своїм різноманіттям, але також доступною вартістю. Ми швидко доставимо їжу, де б Ви не були!

Наступна стаття >Наступна стаття