Зустрічайте теплу осінь на улюбленій терасі [NONAME]

2024-08-26

Літо завершилось, проте тепло ще не відступає, адже перші місяці осені в Україні зазвичай тішать приємною погодою, тому варто насолоджуватись теплими днями до приходу холодів. А найкраще це зробити, завітавши на терасу [NONAME]. Разом з друзями чи наодинці зі своїми думками ви зможете трохи змінити звичний ритм життя, знайти час на паузу та відновити сили, щоб надалі відкривати перед собою нові горизонти. Якщо досі не вирішили, куди піти у Тернополі для насолоди пейзажами Файного міста та смачної трапези, ласкаво просимо у НОНАМЕ. 

 

Яка ваша улюблена тераса у Тернополі? Сподіваємось, що Нонаме!

Літні тераси у Тернополі – це особливий вид насолоди, оскільки не хочеться обмежувати себе стінами закладів, коли природа демонструє себе у всій красі. Здається, і їжа приносить більше користі та смаку, коли споживаєш її на свіжому повітрі. Наша тераса розрахована на велику кількість відвідувачів, тому ви зможете продегустувати страви мексиканської кухні з друзями та рідними, споглядаючи пейзажі Тернополя. Інтер'єр продуманий до дрібниць – тут точно буде комфортно та затишно проводити час, огорнувшись теплим пледом й дегустуючи фірмову їжу від тутешніх кухарів. 

замовити їжу нонаме

Унікальність закладу у тому, що виключно у НОНАМЕ представлена традиційна мексиканська кухня у Тернополі. Такі цікаві та автентичні страви ви не зустрінете більше в жодному закладі харчування нашого міста. Для любителів кальяну ми теж маємо цікаві пропозиції, тому ви зможете релаксувати, споглядаючи за клубами диму, та замовити їжу, яка вам найбільше до смаку.

Якщо ви завітали у наш мексиканський ресторан Noname компанією, обов'язково спробуйте такі страви з меню:

  1. Сет тако. Полюбляєте тако, але не знаєте, якому виду надати перевагу? Замовляйте одразу сет, щоб кожен обрав собі фаворита. Ми пропонуємо скуштувати тако з креветкою, куркою та телятиною. У м. Тернопіль НОНАМЕ готує цю мексиканську страву за авторським рецептом, не забуваючи про класичні секрети кухні Мексики, тому обов'язково спробуйте наші тако.
  2. Мексиканські закуски. Коли не можете визначитись, що саме замовити, або у кожного з компанії різні гастрономічні вподобання, обирайте різноманітний сет. До нього входять такі страви: пікантні крила, сирні палички, традиційні чіпси начос, хрусткі чурроси, пряна чоризо. Три варіативних соуси у мексиканському стилі розкриють істинні смаки, які дарує NONAME у Тернополі. 
  3. Креветки з хумусом. Смак не передати словами, як і вишукану подачу у мексиканському баченні. Апетитні креветки ідеально смакують з хумусом власного приготування, а тортилья, бринза, лайм піко та паприка урізноманітнюють смакові відчуття. Ви точно будете вражені цією закускою, що передає дух Мексики.

Наша тераса у Тернополі чекає на ваші душевні розмови та теплі зустрічі з рідними. Не відкладайте на потім те, що можна зробити прямо сьогодні. Бронюйте столик на вечір і кличте друзів, щоб смачно поїсти та додати приємні моменти у скарбничку життєвих спогадів. 

Також цікаво: Кілька фактів про мексиканську кухню та 7 страв від закладу [NONAME], які варто скуштувати

 

Забронювати столик у [NONAME] чи замовити їжу додому – вирішуйте, як провести цей вечір сьогодні!

Якщо немає можливості вирватись з рутини та провести годинку-другу на нашій терасі, замовлення їжі у Тернополі від НОНАМЕ врятує ситуацію. Всі страви з меню доступні на доставку, тому ви можете посмакувати ними вдома, на роботі чи на пікніку, проводжаючи теплу осінь. З вас лише гарний настрій, а про смачну їжу подбаємо ми, тому радимо проявити трохи бунтарства, забути про всі справи й хоч трошки приділити часу для свого задоволення. 

У м. Тернопіль доставка їжі з нашого дайв-бару стане в пригоді навіть у ті моменти, коли зненацька прийшли гості, і потрібно їх чимось смачним пригостити. Та й взагалі, навіщо витрачати дорогоцінний час на приготування страв, якщо НОНАМЕ все зробив за вас? Оформляйте доставку та очікуйте кур'єра, щоб відчути Мексику на смак де б ви не були!

Наступна стаття >Наступна стаття